Ertekin Ailesi Yasta

Bakırköy siyasetinin yakinen tanıdığı geçmiş dönemlerde 10 yıl süreyle İBB ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan 2014 yılı Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı da olan Mehmet Emin Ertekin, ağabeyi Adnan Ertekin (75) kaybetti.

Yaşam Yayın: 20 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 20.06.2024 20:29:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

 

 

Bakırköy siyasetinin yakinen tanıdığı geçmiş dönemlerde 10 yıl süreyle İBB ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan 2014 yılı Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı da olan Mehmet Emin Ertekin, ağabeyi Adnan Ertekin (75) kaybetti. Bir süredir diyaliz tedavisi gören Adnan Ertekin, Altınoluk’da kardeşi Mehmet Emin Ertekin ve ailesi  ile birlikte yaptıkları kahvaltı sonrası rahatsızlandı. Ambulansla hastaneye yetiştirilen Adnan Ertekin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Adnan Ertekin, bugün ilkindi namazında Kartaltepe Mahallesi Amine Hatun camisinde kılınan cenaze namazı sonrası Bakırköy mezarlığına defnedildi. Taziye ziyaretleri üç gün süreyle Zeyrek Mahallesi Ders Vekili Sokak NO: 6/B Fatih adresinde yer alan Siirt Vakfında yapılacaktır.  

Yöntem Gazetesi olarak merhuma rahmet Ertekin ailesine sabırlar dileriz.   

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.