Gök Mavisi Şiirler raflardaki yerini aldı.

Oyuncu, köşe yazarı ve şair Mete Gök'ün ilk kitabı çıktı. Bu çerçevede Gök Mavisi Şiirler adlı kitap, artık Bilgesina Yayınevi web sitesinde, diğer tüm seçkin kitabevleri ve online satış sitelerinde.

Kültür Sanat Yayın: 23 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2024 00:56:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Oyuncu, köşe yazarı ve şair Mete Gök'ün ilk kitabı çıktı. Bu çerçevede Gök Mavisi Şiirler adlı kitap, artık Bilgesina Yayınevi web sitesinde, diğer tüm seçkin kitabevleri ve online satış sitelerinde.

 

9 Mayıs 2003 doğumlu olan oyuncu Mete GÖK, bu kitabıyla şiir yazma konusundaki yeteneğini ortaya koymuş oldu.Bilindiği gibi genç şair ve yazar Gök, Özel Ata Koleji’nden mezun olduktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden oyunculuk eğitimi almıştı. Ardından diksiyon, kamera önü oyunculuk eğitimlerini de tamamlamıştı. 2023 yılında iki sinema projesinde oynayan ve ulusal  gazetelerde haftalık köşe yazarlığı yapan şairin bu kitabında birbirinden güzel birçok şiir bulunmaktadır.

 

Örneğin;

 

uzaklaşma, yanaş rüzgârlı göğüme

gidersen, sular altında kalırım,

bin bir yara alırım yorgun gövdemden.

yine ayrıca;

gök mavisi, zaman gelir,

kuşlar konar omuzlarımıza,

avuçlarımızdan su içerler, dağılırız

aşk gibi kan revan içinde kalırız.

 

gibi güzel mısralara imza atan şair Mete Gök’ün satışta olanGök Mavisi Şiirler adlı şiir kitabı onun ne denli güçlü bir kaleme sahip olduğunu ortaya koymaktadır. Oyunculuğuyla adından söz ettiren Gök, bu kez de şiirde yetkin olduğunu ispatlamış oldu. Mete Gök için bu kitap yazarlık dünyasında önemli bir adım olmasının yanı sıra yeni ve güçlü eserler vücuda getireceğinin de müjdecisi niteliğindedir.

Ünlü dergilere kapak olan genç oyuncu ve yazarın kariyer basamaklarında emin adımlarla yükselişi hızla devam etmektedir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.