Polat Ateş’le el ele

Spor Yayın: 08 Mayıs 2008 - Perşembe - Güncelleme: 08.05.2008 21:28:11
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen ziyarette yaptığı konuşmada ” Biz Adnan Polat’la aynı yönetimde görev yaptık. Kendisinin Galatasaray’a çok hizmeti oldu ve kesinlikle başkanlığı da hak etmişti. Şimdi de hak ettiği yerde görev yapıyor. Kendisinin başkanlığa gelmesi hemen etkisini gösterdi ve futbol takımımız yazılı medyada yazıldığı gibi şampi-yon . Ama Adnan Polat’ın nezdinde belki futbol takımının başarısından daha önemli olan G.Saray engelli basket takımının şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kutluyorum. Cumartesi akşamı maçların sonunda alınacak olan neticede kim şampiyon olursa olsun silahların patlamadığı bir şampiyonluk eğlencesi diliyorum” dedi.

Top Yuvarlaktır

G.Saray Başkanı Adnan Polat da ,” En büyük tesisimiz olan Florya Tesislerinde bize ev sahipliğini ve korumasını hiçbir zaman esirgemeyen Ateş Ünal Erzen’ basket takımımız final maçları oynuyor, erkek basket takımımız play-off maçlarını oynuyor. Futbol takımımızda hayati bir maça çıkacak. Ben her şeyden önemlisi güzel bir futbol ve netice olmasını bekliyorum. Top dört köşeli değil,top yuvarlaktır. Her türlü sonuç olabilir. Ama futbolcularımız,yönetimimiz,taraftarlarımız  ve teknik kadromuz bu  işe inandı. Maç bitmeden şampiyonuz diyemem, top dört köşeli değil yuvarlatır. Her türlü sonuç olabilir ama biz biraz daha avantajlıyız” Şeklinde konuştu.

G.Saray Başkanı Adnan Polat ziyaretin anısına G.Saray’ın 100. yılında sadece 2 bin tane üretilen 100. Yıl paralarından bir tanesini Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünalerzen’e hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.