Ataspor Kulübü Çıtayı Yükseltiyor

Su sporları ve paletli yüzme dallarında son yıllara damgasını vuran Bakırköy Ataspor Kulübü her geçen gün çıtayı daha da yukarılara çıkarmayı hedefliyor.

Spor Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 20:43:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Su sporları ve paletli yüzme dallarında son yıllara damgasını vuran Bakırköy Ataspor Kulübü her geçen gün çıtayı daha da yukarılara çıkarmayı hedefliyor. Ataspor kulübü sporcularından 5 kez Dünya şampiyonluğu yaşayan, Türkiye adına buzlu sularda yüzen ilk kadın sporcu olma özelliğine de sahip olan rekortmen yüzücü Deniz Kayadelen, Everesin yakınlarında Himalaya’da 6500 metreye çıkarak buzlu suda rekor denemesi yapacak. 18 günlük bir serüven yolculuğuna çıkan Deniz Kayadelen, 19 Nisan günü yapacağı rekor denemesinde yalnızca Türkiye’yi temsile etmekle kalmayıp Avrupa’dan katılan tek yüzücü olması nedeniyle bir anlamda Avrupa’yı da temsil edecek. Dünya’da Türkiye’yi temsil etmekten onur duyduğunu söyleyen Ataspor Kulübü Sporcusu Deniz Kayadelen, yapılacak yarışmada hedefinin yeni bir dünya rekoru kırmak olduğunu belirtti. Yarışmayla ilgili görüşlerini aldığımız Ataspor Kurucu Başkanı Sait Babaoğlu, “Son yıllarda su sporları ve paletli yüzme alanında ilkleri başaran kulübümüzden dünya şampiyonlarının yetişmesi inanılmaz bir gurur. İnanıyorum ki Deniz Kayadelen, bu yarışmada 6. Dünya rekorunu kırarak bizleri ve Türkiye’yi bir kez daha gururlandıracaktır.” Dedi.

      

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.