Aziz Yeniay Yılın Belediye Başkanı

Güncel Olaylar Yayın: 28 Nisan 2011 - Perşembe - Güncelleme: 28.04.2011 21:33:05
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Siyaset Dergisi’nin “On Yedinci Kuruluş Yıl Dönümü ve Siyaset’in Ödülleri Töreni” siyaset, iş, sanat, medya ve spor dünyasının birbirinden değerli isimlerini kusursuz bir organizasyonla bir araya getirdi. Siyasetin ödüllerinin sahiplerini bulduğu gecede Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay yılın ilçe belediye başkanı seçildi.

TÖRENE SEÇKİN DAVETLİLER KATILDI

1994 yılından bu yana yayın yapan ve kendi alanlarında başarılara imza atmış, çağdaşlaşmaya, barışa, demokrasiye, sanata ve evrensel değerlere önem veren devlet adamlarını ve sanatçıları, her yıl ödüllendiren Siyaset Dergisi’nin ödül töreni Ankara Sheraton Otel’inde gerçekleştirildi. Geceye Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanları Faruk Nafiz Özak, Cevdet Yılmaz ve milletvekilleri, yerel yöneticiler ile sanatçılar katıldı.

BAŞKAN YENİAY’A ÖDÜLÜ BAKAN ÇİÇEK VERDİ

Siyaset Dergisi ödül töreni’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yılın devlet adamı ve siyaset lideri seçildi. Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek yılın devlet adamı, Faruk Nafiz Özak ve Cevdet yılmaz yılın bakanı ödülü verilirken, İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu da yılın devlet adamı ödülüne layık görüldü.

Siyaset Dergisi okuyucularının oylarıyla belirlenen ve alanında uzman isimlerin ödüllendirildiği gecede, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay yılın en iyi ilçe belediye başkanı seçildi. Başkan Yeniay, ödülünü Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek’in elinden aldı.

Ödül töreni bitiminden sonra Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak gece için hazırlanan pastayı sanatçılarla birlikte kesti. Törende ödül alan sanatçılardan Gülşen, Zara, Hande Yener, Hüseyin Turan, Yıldız Tilbe, Mustafa Ceceli ve Metin Özülkü sahneye çıkarak en beğenilen şarkılarını söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.