Hayırsever iş insanından örnek bir davranış daha…

Hayırsever iş insanı FLY Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl, geleneksel hale getirdiği hayır işlerine bir yenisini daha ekledi.

Yaşam Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 21:37:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Hayırsever iş insanı FLY Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl, geleneksel hale getirdiği hayır işlerine bir yenisini daha ekledi. Otizmli iki kardeşi sünnet ettirmek için kolları sıvayan iş adamı, adının açıklanmasını istemediğini ancak örnek olması ve farkındalık yaratması açısından gazetecilerden gelen talebe karşılıksız kalmadığını belirtti.
Hayır işleriyle adından söz ettiren FLY Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl, geleneksel hale getirdiği hayır işlerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve binlerce yurttaşın yaşamını yitirdiği depremin ardından depremzedeler için 500 bin liralık bütçe ayırdığını açıklayan Sarıgöl, bu kez de özel bir bakım merkezinde kalan otizmli iki kardeşin yaşlarının ilerlemesine rağmen sünnet olmadığını öğrenerek harekete geçti.
Çocukların erkekliğe ilk adımı olan sünnetlerini özel bir hastanede yaptırdıktan sonra, bakım evinde kalan yaklaşık 80 çocukla birlikte şölen havasında bir eğlence düzenleyerek otizmli çocukların mutlu ve unutamayacakları bir gün geçirmesi için elinden geleni yapacağını belirten Sargöl, “Otizm dünyada ilaçlarla tedavisi bulunmayan bir engel türüdür ve tek tedavi yöntemi eğitimdir” diyerek, tüm hayırseverleri ömür boyu bu engelle yaşayacak çocukların yanlarında olmaya davet etti.
Durumdan haberdar olduğu anda görevlendirdiği kişiler aracılığı ile iletişime geçen ve sünnet işlemlerinin yapılmasını sağlayan Sarıgöl, yakın tarihte bakım evinde kalan tüm çocukların da katılacağı bir organizasyon düzenleyerek, sünnet olan kardeşlerin ömür boyu hatırlayacağı güzel bir gün geçirmeleri içinde aracı olacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.