Mıknatıs Büfe’den Askıda Çorba

Geçtiğimiz yıllarda da sosyal sorumluluk projelerine destek veren MIKNATIS kafe’nin sahiplerinin işletmesi olan MIKNATIS Büfe günümüz ekonomik şartları ve okulların açılmasıyla birlikte yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Güncel Olaylar Yayın: 12 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2024 23:37:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Geçtiğimiz yıllarda da sosyal sorumluluk projelerine destek veren MIKNATIS kafe’nin sahiplerinin işletmesi olan MIKNATIS Büfe günümüz ekonomik şartları ve okulların açılmasıyla birlikte yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Pandemi sürecinde öğrencilere ücretsiz çorba ikramında bulunan MIKNATIS Kafe işletme sahipleri Bakırköy’ün merkezi noktalarından birinde yer alan MIKNATIS büfe de emekliler ve öğrencilere verilmek üzere askıda çorba hizmeti vermeye başladı.

Paylaşmak Güzeldir

Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek felsefesiyle yola çıkan Zeytinlik Mahallesi Halkçı Sokak Yavuz İşhanı No:30'da (Özgürlük Meydanı'na çıkarken LC Waikiki'nin karşısında, takıcıların bulunduğu sokakta) yer alan büfe işletmecileri duyarlı vatandaşlara seslenerek “Her gün gittikçe zorlaşan ekonomik koşulların üstesinden gelebilmek, ihtiyaç sahibi insanlara destek için bir nebzede olsa da katkı sunmak isteyenler bizimle irtibata geçebilir” çağrısın da bulundu. Destek olmak ve ya konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler 0212 572 18 18’nolu telefonu arayabilirler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.