Özer ailesinin mutlu günü

Bakırköy siyasetinin yakinen tanıdığı bir dönem İBB ve Bakırköy belediye meclis üyeliği de yapan Ferzan Özer oğlu Efe Nezihi Özer’i evlendirdi.

Yaşam Yayın: 29 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 29.09.2024 23:45:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Bakırköy siyasetinin yakinen tanıdığı bir dönem İBB ve Bakırköy belediye meclis üyeliği de yapan Ferzan Özer oğlu Efe Nezihi Özer’i evlendirdi. 2019 yılında Eyüpsultan CHP belediye başkan adayı da olan Ferzan Özer eşi Zeynep Özer ile birlikte Renaıssance Polat otelde gerçekleşen düğünde davetlileri Yıldız&Müfit Kırçova ailesi ile birlikte karşıladı. Havuz başında yapılan kokteyl sonrası Irmak Kırçova Efe Nezihi Özer çiftinin nikahını Eyüpsulatn Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen kıydı. Genç çiftin arkadaşlarından Sabri Özer, Efe Hıdıroğlu, Murat Çukur ve Beyza Erin’in nikah şahitliğini yaptığı tören sonrası davetliler salona geçti. Gösteri dünyasının duayenlerinde Göksenin İleri’nin sunumunu yaptığı gecede sahne alan sanatçı Zeliha Sunal davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Zeliha Sunal’ın slow eserleriyle dans eden davetliler haraketli eserler çaldığında da maharetlerini ortaya koydular. Düğün süresince misafirlerle tek tek ilgilenen Zeynep&Ferzan Özer ve Yıldız&Müfit Kırçova çiftlerinin mutlulukları görülmeye değerdi. 

 

Yöntem Gazetesi Olarak genç çift Irmak&Efe Nezihi  Özer’e ömür boyu mutluluklar dileriz.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.