Sıddık Özgenç Adaylık Başvurusunu Yaptı

Küçükçekmece Ak Parti teşkilatının gizli kahramanlarından olan İBB ve Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Sıddık Özgenç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Küçükçekmece belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Politika Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 13:32:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Küçükçekmece Ak Parti teşkilatının gizli kahramanlarından olan İBB ve Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Sıddık Özgenç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Küçükçekmece belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Sıddık Özgenç’in Küçükçekmece’de bulunan STK’lar ve ilçede yaşayan her kesimden insanla iyi ilişkiler içerisinde olduğu biliniyor.

 

Sıddık Özgenç, adaylık başvurusu sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Uzun yıllardır Ak parti Küçükçekmece teşkilatının değişik kademelerinde görev yaptım. İstanbul’umuzun ikinci büyük ilçesi olan Küçükçekmece’mizin maalesef beş yıldır hak ettiği hizmeti alamadığını görüyoruz. Gördüğümüz bu tablonun değişmesi, Küçükçekmece’mize ve İstanbul’umuza hizmet etmek için Küçükçekmece’nin her problemine ve her sokağının sorunlarına hakim, yıllardır sizlerin daha refah bir şekilde yaşaması için aralıksız hizmet eden bir kardeşiniz olarak mensubu olduğum Ak Partinin Küçükçekmece Belediye Başkan aday adaylığına başvurumu yaptım. Ak Parti üst kurulları ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle belediye başkanı adayı olmam halinde teşkilatımızın da desteğiyle gece gündüz çalışarak Küçükçekmeceli hemşerilerimizi tekrardan Ak Belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için yola çıkmış bulunuyorum.” Sözlerine yer verdi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.