Şort'un Yeni Albümü Çıktı

Şort’un ikinci albümü “Aydan Çıkmazı” Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Magazin Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 01:53:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 



Türkiye'nin müzik sahnesinde yükselen ve geleceğe dair umut vadeden alternatif rock grubu Şort’un 10 şarkıdan oluşan yeni albümü “Aydan Çıkmazı” müzikseverlerle buluştu. İlker Aydın'ın güçlü vokali, Kürşat Köyceğiz'in dinamik bateri performansı, Çağrı Kalaycı'nın etkileyici bas gitar tınıları ve Tolga Tepecik'in renkli elektro gitarıyla birleşen grup, müziğindeki çeşitliliği dinleyicilere eşsiz bir deneyimle sunuyor.

Eski bir hikâyeye dayanan ve ismini grubun kurulduğu, şarkıların yapıldığı ve beraber ilk defa çaldıkları evin sokağından alan Aydan Çıkmazı albümündeki şarkıların sözü ve melodisi de sokağın ruhundan hisler barındırıyor.
Gençlik yıllarında yaşanan arkadaşlıklar, ilişkiler, acı-tatlı birçok duyguyu barındıran ve çoğu o zamanlarda yazılan şarkılardan oluşan albümün bu hikâyesine bağlı olarak, son zamanlarda hem sesleriyle hem de üretimleriyle adından sıkça söz ettiren İsa Özkocaman ve Mürşide ile iki adet düet yer alıyor. Albümün prodüktörlüğünü yapan isim ise bugüne kadar birçok başarılı işe imza atan Kaan Arslan oldu.
Daha önce yayımlanan “Herkes Gibi”, “Sen Gülünce Döndü Dünya”, “KAVGA”, “Senle Sonsuzluktu Zaman” ve “Kalmadı Düzenim” gibi şarkıların yanı sıra yepyeni beş şarkı daha albümdeki yerini alıyor. Güçlü vokaliyle İsa Özkocaman “Sabah Uyandığım Şehir” şarkısında, sesiyle yüreklere dokunan Mürşide ise “Yalnızmışım Aslında” adlı parçada gruba eşlik ediyor. “Çok Geç Olmadan”, “Gel Kaçalım” ve “Laf Laf Laf” ise albümdeki diğer yeni şarkılar…
Uzun yıllardır, sahne aldıkları mekânlarda da dinleyicisiyle iyi bir bağ kuran Şort’un hikâyesine tüm dijital platformlardan ulaşabiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.