BTP Bakırköy İlçe Başkanlığı'ndan Kongreye Davet Çağrısı

Bağımsız Türkiye Partisi 7. Olağan Bakırköy ilçe kongresi Pazar günü Cem karaca kültür merkezinde yapılıyor. Saat 15:00 yapılacak kongremize Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ta katılıyor. Tüm Bakırköylüleri Cem karaca kültür merkezindeki kongremize bekliyoruz

Güncel Olaylar Yayın: 10 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2024 09:10:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Bağımsız Türkiye Partisi 7. Olağan Bakırköy ilçe kongresi Pazar günü Cem karaca kültür merkezinde yapılıyor. Saat 15:00 da yapılacak kongremize Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ta katılıyor. Tüm Bakırköylüleri Cem karaca kültür merkezindeki kongremize bekliyoruz.

BTP Bakırköy İlçe başkanı Fikret Taç kongre öncesi basına açıklamalarda bulundu:

“Biz, Bağımsız Türkiye Partisi olarak Türkiye Cumhuriyeti devleti bayrağını en yüksek noktalara taşımak isteyen kadrolarız. Türkiye için çalışıyoruz, milletimiz için çalışıyoruz, medeniyetimiz için çalışıyoruz, kültürümüz için çalışıyoruz, tarihimiz için çalışıyoruz, Ata'mız için çalışıyoruz ve başaracağız.

Bakırköy’ümüz İstanbul’un en önemli ilçelerinden bir tanesi, ama maalesef birçok problemimiz var. Yerel seçimlerde bu sorunlara nasıl çözümler getireceğimizi tüm Bakırköylülere anlatmaya çalıştık. Bakırköy’ün en büyük problemi deprem problemidir, kentsel dönüşüm problemidir. Bu konularda çözümlerimizi anlattık, anlatmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin en büyük problemi ekonomidir. Ülkemizin ekonomik krizden çıkabilmesi içinde Milli Ekonomi Modeli şarttır, milli ekonomik bağımsızlığımızı kazanmak zorundayız. Bugün, MİLLİ EKONOMİ MODELİ (MEM) Dünya’nın Rusya, Çin ve BRICS ülkeleri başta olmak üzere pek çok ülkesinde, bazılarında kanunlaştırılmış (Rusya vb.) bazılarında ise ‘kısmi’ modülleri kullanılarak o milletlerin, devletlerin ekonomik seviyelerinin yükseltilmesinde halen en aktif, ana ve esas önemli unsurdur.

Bağımsız Türkiye partisi demek birlik, beraberlik, kardeşlik demektir. Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin ortak paydasıdır. Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine bağlılığımızı her seferinde ifade etmek isteriz. Toplumumuzun yabancı göç baskılarıyla da kamplaştığı şu dönemde en büyük çıkış yolumuz Atatürk’ün idealleri etrafında toplanmaktır.”

Yeni dönemde de bu anlayışla, tüm Bakırköy’ümüze Bağımsız Türkiye ideallerini ve genç genel başkanımız Hüseyin Baş’ın sesini mahalle mahalle ulaştırmaya ve teşkilatlanmaya devam edeceğiz.

Bu Pazar, 13.Ekim Pazar günü, saat 15:00 de Genel Başkanımız Hüseyin Baş’la buluşmaya hepinizi davet ediyoruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.