Bakırköy Belediyesi’nden 10 Günlük Spor Okulu mu Kamp mı?

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, sosyal medya hesabından Bakırköylülere müjde verir gibi bir paylaşım yapmış.

Eğitim Yayın: 26 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 26.06.2024 00:01:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, sosyal medya hesabından Bakırköylülere müjde verir gibi bir paylaşım yapmış. Ovalıoğlu, yaptığı paylaşımında “Bakırköy Belediyesi Spor Okulu kayıtları başlıyor. 08-14 yaş grubundaki çocuklarımızı üç farklı dönemde ücretsiz basketbol, voleybol, jimnastik, futbol, badminton ve tenis dersleri veriyoruz. Kayıtlarınızı 0212 414 97 00 numaralı telefona yaptırabilirsiniz.” İfadelerine yer vermiş. Paylaşılan görsele baktığımız da 10 gün süreyle ders verildiğini görüyoruz. bu yaz okulundan daha çok 10 günlük hazırlık kampı gibi olmuş. Gençler 10 günde potaya top atmayı mı öğrenecek, raket nasıl kullanılır mı öğrenecek? Belediye olarak 10 gün süre tanıdığınız gençlere birçok amatör spor kulübü sezon süresince ve ücretsiz şekilde sunuyor. Yaz okulu zaman planlamasını yapan yetkili kişi/kişiler süreyi bir kez daha gözden geçirmenizde yarar var. 10 günde gençlere ne öğreteceksiniz? Yaz okulu yerine yaz kampı deyimi daha yerinde olur.   

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.