Bakırköylüler Capacity’e Perde Betonları Soruyor
Bakırköylüler, Bakırköy’de yer alan Capacity AVM’ye 197 deprem perdesi nerede sorusunu yöneltmişler.
Güncel Olaylar
Yayın: 31 Ekim 2025 - Cuma - Güncelleme: 31.10.2025 21:16:00
Editör -
Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.

Gebze‘de 7 katlı binanı çökmesi sonucu bir ailenin yok olduğu ve Grand Kartal otelinde çıkan yangın sonucu 78 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayları gündeme taşıyan Bakırköylüler, Bakırköy’de yer alan Capacity AVM’ye 197 deprem perdesi nerede sorusunu yöneltmişler. 19 Mart’ta İBB’ye yapılan operasyon devamında Bakırköy Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı İnş. Müh. Ali Rıza Akyüz ve Etran Yıldız göz alına alınmıştı. Ertan Yıldız, tutukluluk halindeyken etnik pişmanlık yasasından yararlanıp kontrollü serbest bırakılmıştı.
Capacity’nin Durumu Ne Olacak
Capacity’de belediye ekipleri tarafından yapılan 197 perde betonunun bulunamaması tutanaklarla tespit edilip Capaciyt’e 197 Milyon Liralık bir ceza kesilmişti. Kesilen cezayı mahkemeye taşıyan Capacity yetkilileri AVM’nin uzman kişiler tarafından verilen sağlam raporları olduğunu savunuyorlar. Capacity’nin cezaya itiraz etmesinin yanı sıra halkın can güvenliğini tehdit eden perde betonlarını eksik olduğunu tespit eden Ali Rıza Akyüz hala tutuklu bulunması da oldukça düşürücü. Bakırköy belediyesi yetkililerinin AVM’nin riskli olduğuna dair tutanak ve raporlarının olmasına rağmen halen AVM hakkında halkın can güvenliği önlemini almakla ilgili bir girişimde bulunmaması da kafalar da soru işareti oluşturuyor.
Bakırköylüler Sosyal Medya Hesabından Yaptıkları Paylaşımda şu ifadelere yer vermişler.;
BAKIRKÖY CAPACITY AVM 197 DEPREM PERDESİ NEREDE?
İHMAL ÖLDÜRÜR GEBZE-KARTALKAYA
İhmaller zinciri felaketlere yol açıyor. Gebze'de 7 katlı bir binanın çökmesi bir ailenin yok olmasına neden olurken, Bolu'da yaşanan Grand Kartal Otel yangını 78 can aldı. Bolu'daki yangın davasında görevlerini yerine getirmeyen Belediye Başkan Yardımcısı ve otelin sahibi Halit Ergül'ün de aralarında bulunduğu 11 sanığa 34'er kez müebbet hapis cezası verildi.
Yorumlar (0)




