Cengiz Ailesinin Mutlu Günü

Hatay-Kırıkhan eşrafından olup İstanbul’da yaşayan Seyran Tepe Mahallesinin sevilen isimlerinden Abdullah Cengiz, öğretmen olan oğlu Mustafa Cengiz’i evlendirdi.

Yaşam Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 17:32:54
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

 

Hatay-Kırıkhan eşrafından olup İstanbul’da yaşayan Seyran Tepe Mahallesinin sevilen isimlerinden Abdullah Cengiz, öğretmen olan oğlu Mustafa Cengiz’i evlendirdi. Beykoz Korusu Sosyal tesislerde yapılan düğün töreniyle dünya evine giren Beyza Bostancı, Mustafa Cengiz çiftini dost ve akrabalarının yanı sıra arkadaşları da yalnız bırakmadı. Davetlilerle tek tek ilgilenen Fethiye&Abdullah çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Hayat yöresine ait halayların çekildiği düğünde davetliler hareketli parçaların çalmasıyla birlikte sahneyi doldurdu. Genç  çift düğün sonrası balayı için Endenozya/Bali’ye uçtu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.