CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Bir Bakırköylü Seçildi

15. si yapılan İstanbul CHP Kadın kolları kongresinde Hatice Selli Dursun CHP İstanbul il kadın kolları başkanlığına seçildi.

Politika Yayın: 14 Temmuz 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.07.2024 16:26:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

15. si yapılan İstanbul CHP Kadın kolları kongresinde Hatice Selli Dursun CHP İstanbul il kadın kolları başkanlığına seçildi.  Kongre Divan Başkanlığını İBB CHP Grup Başkan Vekili Ülkü Sakalar’ın yaptığı Cemal Reşit Rey konser salonunda yapılan tek adaylı seçimde oyların tamamını alan Hatice Selli Dursun İstanbul il kadın kolları başkanlığına seçildi. Hatice Selli Dursun, kongre öncesi yaptığı konuşmasında duygularını “ Şimdi yeni bir yolculuğa çıkma vakti. 16 yaşında kapısından girdiğim ve mücadelesine emek verdiğim partimizde şimdi İstanbul İl Kadın Kolları başkanlığına adaylığımı açıklamaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu yolculukta İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızın bu güzel desteğini yanımda görmek, bu dayanışmayı hissetmek eşsiz bir mutluluk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yerelde birlikte örgütlediğimiz CHP iktidarını, hür kadınların Cumhuriyeti için yine hep birlikte genele taşıyacağız. Birlikte başaracağız!” şeklinde dile getirdi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Türkiye genelinde birinci parti olmanın büyük bir başarı olduğunu söyleyen Hatice Selli Dursun, elde ettiğimiz bu başarıyı yapılacak olan ilk genel seçimlerde sandığa yansıtarak iktidar olmak için büyük bir çabayla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. Yapılan seçim sonrası CHP İstanbul İl Kadın Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU

Hatice Selli Dursun (Başkan)

Ayda Yıldırım

Besi  Kaya

Birgül Karababa

Cansu Pekesen

Ceren Yılmaz Akçeli

Çiğdem Saka

Elif Özden Yüksel

Feride Bulut

Fidan Kara

Hülya Karamahmutoğlu

Neşe Açık

Özlem Demir Karakaş

Pınar Mısırlıoğlu

Selma Kaya

Serpil Şeker

Sibel Tiryaki

Sinem Ateş

Yeliz Gültekin

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.