Kansersiz Yaşam Derneği 15. GülümseSEN Şenliği’ni Coşkuyla Kutladı!

Kansersiz Yaşam Derneği’nin (KAYD) kanser hastası çocuklar ve aileleri için her yıl düzenlediği geleneksel GülümseSEN Yaz Şenliği, bu yıl 8 Haziran'da 400 kişinin katılımıyla KüçükÇiftlik Park'ta 15. kez yapıldı.

Güncel Olaylar Yayın: 10 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2024 17:19:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News


 
Kansersiz Yaşam Derneği’nin (KAYD) kanser hastası çocuklar ve aileleri için her yıl düzenlediği geleneksel GülümseSEN Yaz Şenliği, bu yıl 8 Haziran'da 400 kişinin katılımıyla KüçükÇiftlik Park'ta 15. kez yapıldı.
 
Kanserle mücadele eden çocuklar ve ailelerine unutulmaz anlar yaşatmak amacıyla gönüllüler ve destekçiler bir araya geldi. Etkinlikte çocuklar ve aileleri; sanat, drama, takı, seramik atölyeleri, sihirbaz gösterileri, yoga, zumba, yüz boyama, nefes çalışmaları, şarkılar ve sürpriz hediyelerle dolu bir gün geçirdi. Her çocuğa bir gönüllünün eşlik ettiği şenlikte, anneler de kendilerine özel etkinliklerle farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
 
Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı DidaKaymaz, 15. GülümseSEN Şenliği’ni düzenlemenin mutluluğunu şu ifadelerle paylaştı: “14 yıldır 'kanserin en etkili tedavi yöntemi moral ve gülümsemektir' diyerek gerçekleştirdiğimiz GülümseSEN şenliklerinde, çocukların moral ve motivasyonlarını artırmayı, doğayla iç içe oldukları kaliteli etkinliklerle hem ruhsal hem de fiziksel olarak iyi hissetmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Kurumsal sponsorlarımız ve bireysel destekçilerimizin katkılarıyla gün boyunca sunulan çeşitli ikramlar, hastalıkları nedeniyle kutlayamadıkları doğum günleri için üflenen pastalar, gönüllü olarak katılan ünlülerimizle çektirilen fotoğraflar, bir etkinlikten diğerine koşuşturmaları, bugünü onlar için heyecanla beklenen bir gün haline getiriyor. Bu güzel günü gerçekleştirmemizde destek olan tüm sponsorlarımıza ve kanserle mücadele eden ailelerimizin yanında olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerin gülümsemelerine katkıda bulunan herkese minnettarız.”


 
KüçükÇiftlik Park'ın mekan sponsorluğunda gerçekleştirilen 15. GülümseSEN Şenliği’nin bu yılki sponsorları: Danone, Bade Natural, Balon Fabrikası, Ashley Joy, Hasbro, Nescafe, Hamdi Restoran, Playland, Keks Bakery, İBB, Eker, Zuhal Müzik, Gümrük Müşavirleri Derneği, Gizce, Thalia, Versew, TheNewLab, Uludağ, Pin, Dominos, Playdate, Keskin Color, Ayder, Avon, Highlights, Simit Sarayı, The Purest Solutions, Happ Health, Medicalpark Göztepe Hastanesi ve VolarRoastryoldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.