SİO Lounge’de gün batımını izlediniz mi?

İşletme müdürlüğünü Nazif Acar’ın yaptığı SİO Lounge sabah serpme kahvaltısıyla başlayan servisini öğlen ve akşam yemekleriyle sürdürüyor.

Özel Haber Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 21:36:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Şenlikköy AQUA-AVM’de yer alan SİO Lounge konsepti Dünya mutfağının da yer aldığı zengin mönüsü ve özel spesiyallerinin ayrı bir damak zevki verdiği kapısından girdiğinde emsallerinden farklı olduğunu hissettiren bir mekan. İşletme müdürlüğünü Nazif Acar’ın yaptığı SİO Lounge sabah serpme kahvaltısıyla başlayan servisini öğlen ve akşam yemekleriyle sürdürüyor. Hijyen ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyleyen işletme müdürü Nazif Acar, mekânlarının denize sıfır olmasının gelen misafirlerinin gün batımını net bir şekilde izlemenin keyfine vardıklarını söylüyor. 2021 yılından buyana aralıksız hizmet verdikleri mekânın en büyük avantajlarından biri alakart olmasına rağmen gelen misafirlerin ne kadar ücret ödeyeceklerini biliyor olmaları. Sosyal medya hesaplarında tüm mönü ve ücretlerinin açıkça paylaşılmış olması gelen misafirlerin daha rahat hissetmelerinin ana nedenlerinden biri. Kafe-Restoran tarzı mekanda denize nazı nargile keyfi de tatmaya değer. Bir çok ünlü şefin yetiştirildiği Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)’da öğretmenlik de yapan işletmenin şefi Bünyamin Öztürk’ün özel spesiyali kırmızı et sevenler için özel lav taşlar üzerinde yapılan biftek doyumsuz bir lezzet. SİO Lounge çay-kahve-nargile eşliğinde günün yorgunluğunu atmanın yanı sıra ailece ve gruplar halinde yemek için tercih edilen mekânların başında yer alıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.