Vakıf ve Belediye Anlaşmazlığına Halk İsyan Ediyor

Bakırköyspor Vakfı ile mahkeme kararlarına rağmen uzlaşı sağlayamayan Bakırköy Belediyesinin şimdiki yönetim arasında ki sürtüşme vatandaşı isyan etme noktasına getirmiş.

Güncel Olaylar Yayın: 10 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 10.09.2024 00:44:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Geçtiğimiz yıllarda dönemin belediye başkanı Bülent Kerimoğlu tarafından hukuksuzca (Mahkeme hukuksuz olmasını tescillemiş)  yıkılan Bakırköyspor Vakfı ile mahkeme kararlarına rağmen uzlaşı sağlayamayan Bakırköy Belediyesinin şimdiki yönetim arasında ki sürtüşme vatandaşı isyan etme noktasına getirmiş. Onur Cımbarcı Kahya isimli bir vatandaş yaklaşık 17 bin üyesi bulunan Bakırköy’ün en çok takip edilen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla serzenişini Bakırköylülerle paylaşmış. . Onur Cımbarcı Kahya isimli vatandaşın sosyal medyadan yaptığı paylaşım aşağıda ki gibidir.

 

AÇIKLAMA METNİ

Bakırköy Sanatçılar Parkı ne amaçla kullanılıyor? Ne amaçla kullanılmadığını söyleyeyim; asla spor veya sanatla ilgili kurslar yok, faaliyetler yok. Sadece Vakıf ile Belediye arasındaki çekişme yüzünden her zamanki gibi bu alanda açılması gereken spor kurslarından, spor salonlarından mahrum kalan binlerce Bakırköy vatandaşı var. Yine olan biz halka oluyor. Ya mahkemeyi kazanan vakıf ya da parasını ödeyip belediye bu kocaman alanı, eskisi gibi, her yaştan insanın spor yapabileceği havuz, tenis, fitness salonları olarak faaliyete geçirsin. Halkı düşünün biraz lütfen. İstanbul'un her köşesinde, dağlarda taşlarda spor salonları, tenis kortları, fitness salonları var ama koskoca "modern" Bakırköy'ümüzde belediyenin veya vakfın bir spor kompleksi yok. Lütfen acil olarak, tıpkı diğer ilçelerdeki gibi yüzme, fitness, tenis sporlarını yapabileceğimiz bir kompleks kurulsun artık yeter. Bakırköy halkı bunu çok istiyor. Özellikle gençler tenis ve yüzme istiyorlar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.