Bakırköy CHP’de Ertelenen Kutlama Gerçekleşti

Kuruluşunun 101. Yılını 09 Eylül günü kutlamaya hazırlanan CHP Bakırköy ilçe başkanlığı aynı gün yaşanan olaylarda şehitlerin olması nedeniyle kutlamaları ertelemişti.

Güncel Olaylar Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 15:46:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Kuruluşunun 101. Yılını 09 Eylül günü kutlamaya hazırlanan CHP Bakırköy ilçe başkanlığı aynı gün yaşanan olaylarda şehitlerin olması nedeniyle kutlamaları ertelemişti. İlçe başkanı Gizem Başaran Arslan’ın bu davranışı partililerce de taktir edilmişti. Ertelenen 101. Yıl kutlamaları 16 Eylül günü Ataköy’de yer alan İspirtohane Kültür Merkezinin bahçesinde gerçekleşti. Örgüt emekçilerinin yoğun katılım gerçekleştirdiği kutlamaya belediye başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katılım sağladı. Oldukça neşeli geçen kutlama da CHP’ye yeni  katılımlar da oldu. Yeni üyelerin rozetlerini ilçe başkanı Gizem Başaran Arslan taktı. Yapılan kutlama sonrası Gizem Başaran Arslan, etkinlik görüntüleri ve duygularını sosyal medya hesabından paylaştı. CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı aşağıda ki gibidir.

 

Gizem Başaran Arslan Paylaşımı

İçinde büyüyüp yetiştiğim, Kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Türkiye’nin birinci partisi, Ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi 101 yaşında!

Kuruluş yıl dönümü kokteylimizi Ataköy İspirtohane Kültür Merkezi’nde örgütümüzün katılımıyla gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımıza rozetlerini takdim ettik. Baba ocağına hoş geldiniz! Biz Büyük Bir Aileyiz!

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.