Aziz Koçal Dur Durak Bilmiyor

TÜKODER genel başkanı aynı zamanda da Bakırköy Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Aziz Koçal, sıklıkla seminerlere katılıp tüketicileri bilinçlendirme seminerleri düzenliyor.

Güncel Olaylar Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 20:30:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

 

 

TÜKODER genel başkanı aynı zamanda da Bakırköy Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Aziz Koçal, sıklıkla seminerlere katılıp tüketicileri bilinçlendirme seminerleri düzenliyor. Bilgi güçtür şiarı ile yol alan Aziz Koçal, geçtiğimiz gün Başakşehir de faaliyet gösteren Onur Kent Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği seminere katıldı. “Tüketirken Tükenme” temalı seminerde halkı bilinçlendiren Aziz Koçal, konuşması sonrası davetlilerin sorularını yanıtladı. STK temsilcilerinin de katılım sağladığı seminer sonrası Onur  Kent Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticisi de olan Emine Akkaya, katılımcılara Türkü resitali verdi. Program sonrası dernek başkanı Esat Bodur, tüm katılımcılara destekleri için teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.