Hayvanseverden Ovalıoğlu’na Çağırı

Bakırköylü bir hayvan sever Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’na seslendi.

Güncel Olaylar Yayın: 12 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2024 18:53:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

 

Bakırköylü bir hayvan sever Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’na seslendi. Zuhuratbaba Mahallesinden aşı yapılarak tekrar yerlerine bırakılacakları söylenerek alınan köpeklerin aradan geçen bir aylık sürede geri getirilmemesine tepki gösteren hayvansever vatandaş, sayın Dr. Ayşegül Ovalıoğlu verdiğiniz sözü tutmanızı hatırlatıyoruz. Yoğun islerinizden unutmuş olabilirsiniz. Ama biz unutmadık. Bir ay oldu Zuhuratbaba’dan aşı yapacağız ve yerine bırakacağız diyerek topladığınız köpekleri niçin bırakmıyorsunuz? Sözleriyle gündem yarattı.

Bakırköylü hayvansever vatandaş Ovalıoğlu’nun 18 Mayıs 2024 tarihinde sosyal medya hesabından paylaştığı;

Sevgili Bakırköylü komşularım,

Sokak hayvanları konusunda hassasiyetinizi anlıyor, aynı hassasiyet içinde calışmalarımızı sürdürüyoruz. Zuhuratbaba Mahallemizdeki bir ısırma vakası üzerine İBB ekipleri ile ortak saha çalışması başlattık. Yapılan incelemede; 7 köpeğimizin çipli ancak küpelerinin düşmüş olduğu tespit edildi. Köpeklerimizi barınağımızda misafir ediyoruz. 1 köpeğimiz de kısırlaştırma işlemi için İBB ekiplerine teslim edildi. Köpeklerimiz işlemleri yapıldıktan sonra alındıkları noktalara bırakılacaktır. Değerli komşularım patili dostlarımızı barınakta ziyaret ettim. Onlar bizlere emanet.

Sözlerinin yer aldığı sosyal medya linkini de paylaşmış. Bu çağrışım sonucu ne olacak Ovalıoğlu bir açıklama yapacak mı, alınan köpekler yerlerine bırakılacak mı? Bekleyip göreceğiz.  

 

https://www.facebook.com/share/p/4p7viSDumgG84rJU/?mibextid=oFDknk

 

Yorumlar (2)
Suzan Tan
14.06.2024 01:17
Gerçekten yeni başkan için umutluyduk iki ay geçti yazıklar olsun zuraatbaba hastane içinde Köpek ve kedilerin güvenli sağlıklı yaşam şansı yok bi kaç vatandaşın desteğiyle olacak iş değil mama ve su yerlerinin belirlenmesi canlar guvende değiller lütfen
Ayşe Altınordu
13.06.2024 23:42
Gazetenizde bu paylaşımımin yer alması alınan köpeklerin sesi olmanız acisindan çok anlamlı. Ayrıca Bakırköy'de başkan yapılan bu hanimefendinin, gideni aratacagi sinyalleri vermesi açısından da çok önemli. 2 ay oldu baskan olalı tek icraatı köpekleri to
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.