Seymen Gençtürk’e Güven Tam

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği 7. Olağan kongresi yapıldı. Kongrede oyların tamamını alan Seymen Gençtürk, güven tazeledi.

Spor Yayın: 05 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 05.06.2024 22:24:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

 

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği 7. Olağan kongresi yapıldı. Kongrede oyların tamamını alan Seymen Gençtürk, güven tazeledi.

İstanbul Demirspor Kulübü tesislerinde gerçekleşen kongrenin Divan Başkanlığını Av. Özkan Burak Özmen divan katipliklerini Av. Çağatay Özman ve Cihan Bilgiç yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan Başkan Seymen Gençtürk, tüm katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Göreve geldiğim günden bu yana ilçemizde yer alan tüm amatör spor kulüplerinin federasyon nezdinde haklarını korumayı kendime bir borç olarak gördüm ve hiçbir kulübümüzün hakkının yenmesine izin vermedim. Göreve geldiğim günden bu yana birlikte çalışma fırsatını bulduğum Küçükçekmece Belediye Başkanları Aziz Yeniay, Temel Karadeniz ve mevcut başkanımız Kemal Çebi ile uyum içinde çalışarak ilçemizde amatör spor kulüplerinin ücretsiz bir  şekilde yararlandığı sayısız tesisler yapılmasına sizler destek verdiniz ben öncülüğünü yaptım. Dernek olarak onay merci olmasak da bireysel uğraşılarım ve sizlerin destekleri sonucu amatör spor kulüpleri adına yaptığımız önerilerimiz kabul gördü. Yaptıklarımızla övünüyor muyuz, hayır. Tüm bunları yaparken siyasi bir ikbal peşinde miyim? Hayır? İl genel meclis üyeliği görevinde de bulundum meclis üyeliği görevini de yaptım. Hiç birinde adaylık için talep açmadım. Bizzat aday olmam için davet aldım. Demem o ki başkanlığını yaptığım dernek hiçbir zaman bir siyasi partinin arka bahçesi olmadı olmaz da biz hep partiler üstü konumumuzu koruduk korumaya da devam edeceğiz. Geçmişte amatör spor kulüplerine kazandırdıklarımızın daha fazlasını ilçemize nasıl kazandırırız bunun araştırmalarını yaparak mümkün olduğunca gençlerimize daha fazla spor alanları kazandırmanın peşinde olacağız.” Dedi.

İFA Spor Kulüp Başkanı Aydın Aydeniz’in kısa bir konuşma yaparak adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından Seymen Gençtürk rakipsiz kalıp tek aday olarak seçimlere girdi. Divan Başkanı Av. Özkan Burak Özmen üye sayısı ve tek aday olmasını göz önünde bulundurarak açık oylama yapılmasını önerdi. Yapılan oylamada açık oylamayla seçim yapılması oy birliği ile kabul edildi. Kongrede yönetim kurulunun seçilmesinin yanında tüzük değişikliği de gerçekleşti. Faaliyet ve denetim raporları oy birliği ile kabul edildi. Yapılan seçimler sonunda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

 

YÖNETİM KURULU

1 AHMET ÇALIK

2 AHMET KURŞUN

3 AHMET TUĞLAR

4 Cemal Kenar

5 CİHAN BİLGİÇ

6 ERCAN DEDE

7 FARUK DEMİR
8 FATİH ERSOY
9 GÖKHAN OKAY
10 HAYATİ YOLCU
11 HÜSEYİN OKUR

12 İBRAHİM ŞAKİROĞLU

13 İSMAL MERİÇLİ

14 MEHMET GÖLPINAR
15 MEVLÜT ÖZDEK
16 MURAT BAHRİ ALARSLAN
17 MURAT MÜFTÜOĞLU
18 MÜMİN YİĞİT TURAN
19 NURCAN ÇELİK
20 RECAİ ŞAZ
21 RECEP KELMENT
22 REMZİ EREZ
23 RIDVAN VATANSEVER
24 SALİH ÇETİN
25 SEDAT YALÇIN
26 SELAHATTİN YENİYOL
27 SEYİT BEL
28 SONER ÖZDAMAR
29 TAHSİN ÖZGÜL
30 TAMER ARSLAN
31 ZENNUN SAKA

YEDEKLER

Ali Hacıoğlu

Şuaip Yavuz

Cevher Yılmaz

Hüseyin Gülgönül

Reşit Furuncu

DENETLEME KURULU ÜYELERİ

Dursun Tokgöz

Çağatay Özmen

Ekrem Kılıç

Şevki Taşkın

Yusuf Kişmiroğlu

YEDEKLER

Erdem Gür

Fatih Atadinç

Mehmet Kalaycı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.