02 Haziran 2021 - Çarşamba

Bülent Kerimoğlu Mühürlediği İnşaattan Daire Alarak Tarih Yazdı

Yazar - Mehmet Emin Ertekin Muhalefet Gözüyle
Okuma Süresi: 2 dk.
Mehmet Emin Ertekin Muhalefet Gözüyle

Mehmet Emin Ertekin Muhalefet Gözüyle

info@ertekinturizm.com.tr -
Google News

Sevgili Bakırköylüler uzunca bir aradan sonra sizlere sevgili dostum Yılmaz Bacacı’ya ait olan YÖNTEM GAZETESİ aracılığı ile merhaba demek istiyorum. Hepimizin malumu ülke olarak Covid19 denen musibetten en az hasarla kurtulmanın yollarını arıyoruz. O nedenle Pandemi süresince yazılarıma ara vermek durumunda kalmıştım. Ancak yazılarıma ara vermem Bakırköy siyasetini ve Bakırköy belediyesinin beceriksizliklerini gözlemlememe engel değildi. Yazacak o kadar çok konu var ki hepsini aynı anda gündeme getirmem mümkün değil. O nedenle ilk yazımda hem sizlere yeniden merhaba demek hem de Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yedi yıl gibi bir sürede nasıl milyon dolarlık eve sahip olduğundan söz etmek istiyorum.

Kerimoğlu Yaptırmadıklarıyla Başarılıymış

Uzun yıllardır Bakırköy’de ticaret yapıyorum. İki dönem Bakırköy Belediyesinde bir dönem de İBB’de Ak Parti Meclis Üyesi olarak görev aldım. 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı olarak sizlerin huzurunuza çıktım. Otuz yılı aşkın süredir aynı adreste ticari faaliyetlerimi sürdürüp, halen Kartaltepe Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Deneyimlerim gereği bir belediyenin halktan kopmadan onlarla bütünleşerek nasıl yönetilmesi gerektiğini de iyi biliyorum. Bunun yanında yedi yıllık görev süresinde Bakırköy halkına hiçbir eser kazandırmayan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun başkanlık maaşıyla milyon dolarlık eve sahip olmasını da hayretle karşılıyorum. Bakırköy’de yayın yapan gazeteleri takip edenler hatırlayacaktır Puruva34 projesi yapım aşamasındayken Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlenerek çalışmaları durdurulmuştu. Sonrasında ne mi oldu? Mühür söküldü, inşaat faaliyetleri başladı, proje tamamlandı, yaptıklarıyla değil yaptırmadıklarıyla başarılı olduğunu söyleyen sayın başkan Bülent Kerimoğlu, mühürleyerek yaptırmak istemediği inşaattan daire alarak yaptırmadıklarıyla ne kadar başarılı olduğunu tescilleyip Bakırköy de tarih yazdı.      

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Köşe Yazıları