29 Ekim 2021 - Cuma

Sen Kimin Belediye Başkanısın?

Yazar - Mehmet Emin Ertekin Muhalefet Gözüyle
Okuma Süresi: 2 dk.
Mehmet Emin Ertekin Muhalefet Gözüyle

Mehmet Emin Ertekin Muhalefet Gözüyle

info@ertekinturizm.com.tr -
Google News

 

Göreve gelişinden bu yana yedi yıl sekiz ay oldu hala şunu da Bülent Kerimoğlu yaptı diyebileceğimiz bir eserin yok. Lakin yıktığın, sattığın, başka kurumlara devrettiğin, yandaşlarına menfaat sağladığın, Bakırköy Belediyesini bankamatik çalışanlarıyla doldurduğun saymakla bitmez. Haktan-hukuktan-adaletten dem vuracaksın çalışanına zam, mam yok diyeceksin. Belediye binasının önünde davullar çalıp halay çekerek düdükler çalıp alkışlayarak şahsını protesto edecekler sen çıkıp bu grevleri Türkiye’nin dört bir yanında yapın konuşmasının yer aldığı videoyu yayınlayarak şov yapacaksın. Cesaretin varsa videonun tamamını yayınlar nasıl protesto edildiğini de halka gösterirsin.

Olması Gereken Yerde Olmayan Başkan

Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı’nda grev yapan işçilerin şahsınızı protesto edecekleri korkusuyla devlet erkanının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi çelenk sunumu törenin katılmayacaksın. Mülki Amirin olan Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü’nün Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla düzenlenen tebrikat törenine vekil ve yardımcını göndereceksin, Osmaniye Spor ve Yaşam Köyü’nde yapılan resmi geçit töreni ve kutlamalarda yer almayacaksın, Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin Cumhuriyet Bayramı kutlama kahvaltısına katılacaksın. Sonrasında da fener alayı yürüyüşüne katılıp şov yapacaksın. Devlet erkanının olması gereken ve protesto edilmekten korktuğun yerde yoksun, dernek kahvaltısında varsın. Sahi sen kimin belediye başkanısın?  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Köşe Yazıları