Amatör Lig Kura Çekimleri Yapılıyor

2024-2025 sezonu süper amatör ve 1. Amatör liglerin kuraları 02 Eylül günü yapılacak. TFF Amatör Liglerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi Seymen Gençtürk, yapılacak olan kura çekimlerini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Spor Yayın: 28 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.08.2024 22:46:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

 

 

2024-2025 sezonu süper amatör ve 1. Amatör liglerin kura çekimleri 02 Eylül günü yapılacak. TFF Amatör Liglerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi Seymen Gençtürk, yapılacak olan kura çekimlerini sosyal medya hesaplarından duyurdu. TFF Riva tesisleri Gençlik ve Spor Bakanlığı toplantı salonunda yapılacak kura çekimleri hakkında düşüncelerini aldığımız Gençtürk, yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek “Amatörlük gönüllülüğe dayalı bir uğraşıdır. Ülke genelinde farklı kategorilerde binlerce amatör spor kulübümüz var. Maddi imkansızlıklarla başarıyı yakalamak için uğraşı veriyorlar. Ülkemize genç yetenekler kazandırmak için tüm yönetici ve antrenörlerimiz canla başla çalışıyor. Yeni sezonun kazasız belasız iyi bir sezon olması dileklerimle tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.