Milli Gururumuz Adasu Ramazanoğlu

Bakırköy Ataspor Kulübü sporcusu Adasu Ramazanoğlu, biri Avrupa üç Dünya şampiyonluğu ve rekorlarıyla genç yaşında uluslararası arenada adından söz ettiriyor.

Spor Yayın: 18 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.07.2024 21:52:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Bakırköy Ataspor Kulübü sporcusu Adasu Ramazanoğlu, biri Avrupa üç Dünya şampiyonluğu ve rekorlarıyla genç yaşında uluslararası arenada adından söz ettiriyor. Dört yaşında yüzmeye başladığını söyleyen Ramazanoğlu, 13 yaşında milli sporcu olarak yarışmalara katılan Ramazanoğlu, son dört yıldır da Bakırköy Ataspor Kulübü sporcusu olarak milli takımda yer alıyor. Katıldığı son şampiyonalarda oldukça dikkat çeken 17 yaşında ki genç sporcu hedefinin önümüzde ki yıl yapılacak olan Dünya oyunları olduğunu söyleyerek, kazanacağı madalyaların sayısını artırıp yeni rekorlar kırmak olduğunun altını çiziyor. Bakırköy Ataspor Baş Antrenörü Canberk Babaoğlu ve Özkan İlhan hocalarının gözetiminde çalışmalarını sürdüren Adasu Ramazanoğlu, katıldığı son üç şampiyonada üç altın madalya ve üç dünya rekoru kırarak tarihe geçti. Her gün hocaları eşliğin de dört saatlik bir antrenmanla şampiyonalara hazırlanan Adasu Ramazanoğlu, başarılarındaki en büyük pay sahiplerinin ailesinin desteğinin yanı sıra Ataspor kulübü ve yönetimi olduğunun altını çiziyor.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.