30 Nisan 2021 - Cuma

Bülent Kerimoğlu’ndan Satılık Okul Arazisi

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun alışık olduğumuz şovlarından birine daha şahit olduk. Neymiş efendim? Kerimoğlu, belediyecilik anlamında siyasi iradenin bürokrasinin desteği sayesinde çok önemli, bir başarıya imza atıyormuş. Sen kimi kandırıyorsun? Açıkça çıkıp desene borçlarımızı ödeyemediğimizden mülkiyeti belediyemize ait olan arsayı satıyoruz. Üstelik aciziyetten olsa gerek arsa satışında destek olan tüm paydaşlarına da teşekkür ediyorsun.

 

Sosyal medya hesabından paylaştığın konuşmanda “Bakırköy’ümüze İstanbul’umuza hatta Anadolu’dan gelecek gençlerimize çok önemli bir adımı hep birlikte atıyoruz. Uzun süredir uğraşısını verdiğimiz Bakırköy’ümüze bir Fen Lisesi ve beraberinde kız ve erkek öğrenci yurtları kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Diyorsun. Okul ve yurtların yapılmasında Bakırköy Belediyesi’nin katkısı nedir ki mutluluk yaşıyorsun?  83 Milyon 529 Bin liraya arsayı satacaksın, hayırsever vatandaş da gerekli yatırımları yapacak. Arsayı sattığın için mutluysan sözün bittiği yerdesin.

Satılan arazi üzerinde bulunan Anadolu Lisesi’ni de hayırsever Nakipoğlu ailesi yapmıştı. Ancak Bakırköy Belediyesi okul arsasını bila bedel vermişti. Nakipoğlu ailesi yaptırdıkları okulu Milli Eğitime devretmişlerdi. Bakırköy’e gerçekten hizmet etmek düşüncesinde olsaydınız sizde arsayı satmak yerine bürokratik engelleri tamamlayıp bile bedel hayırsever Salih Bekmezci’ye devrederdiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları