02 Ocak 2022 - Pazar

Nedir bu Bakırköylülerin Kerimoğlu’ndan Çektiği

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Uyguladığı saltolara, Stand Up şovlarına alışık olduğumuz Bülent Kerimoğlu, şimdilerde de mağdur edebiyatı sergilemeye başlamış. Hatırlarsanız televizyonların sevilen dizileri arasında yer alan Yahşi Cazibe’de simge karakterini oynayan sevgili Hande Katipoğlu’nun dillere pelesenk olan bir repliği vardı “Mağdurum, mağdurum, mağdurum da mağdurum” Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’da sürekli belediye bütçesinden dem vurarak mağdur edebiyatı yapıyor. Mağdur edebiyatı yapmak yerine çapsızım, çapsızım, çapsızım da, çapsızım sözleri sanırım daha yerinde olur. Öyle ya sıklıkla kullanılan “Hesabını bilmeyen kasap, ne satır bırakır, ne masat.” Deyimini Bakırköylüler çapsız yönetim sayesinde sürekli yaşıyorlar.

Turgut İnan Taşı Gediğine Koymuş

Aylardır makamının önünde grev yapan işçilerle bir türlü anlaşma sağlayamayan, belediyeye aldığı sebze meyvelerin parasını ödemediği için belediyeye haciz getiren, vatandaşa yaptığı fiili saldırı sonucu 10 ay ceza almasından sabıkalı Kerimoğlu, MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan’ın açıklamasına göre şimdilerde de Cumartesi Pazarı hakkında alınan yürütmeyi durdurma kararını bertaraf etmenin derdine düşmüş. Turgut İnan Pazar yeriyle ilgili yaptığı basın açıklamasında “Bakırköy Belediyesi kanunu arkadan dolaşmaya çalışmakta. Cumartesi Pazarını İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası’na peşkeşe devam edeceğinin sinyalini vermektedir” şeklinde dile getirmiş. İnan, belediye yönetiminin çapsızlığını da “Mahkemenin iptal ettiği kararda, gelirin yüzde 60’ı pazarcılar odasında yüzde 40’ı belediyede kalıyordu. İşletmede pazarcılar odasında olacaktı. Mahkeme kararından sonra şimdi çalışılan planda gelirin yüzde 51’ini belediye, yüzde 49’unu pazarcılar odası alacak ve işletme belediyede kalacak şekilde planlanıyor. Madem pazarcı esnafının cebinden çıkan paralarla bu pazar alanı inşa edilebiliyor, Bakırköy Belediyesi, neden ısrarla İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odasını tek kuruş̧ harcatmadan bu işe ortak etmeye çalışıyor? Bakırköy Belediyesi’nin bu tavrı, pazarcı esnafının sömürülmesi anlamına gelmiyor mu?” Sözleriyle net bir şekilde ortaya koymuş.  
 

Turgut İnanın Yaptığını Kartaltepeliler Neden Yapmıyor?

Gelelim şikayet eden ama hakkını aramayan Kartaltepe Mahallesi sakinlerine neden MHP İlçe Başkanı Turgut İnan’ın verdiği hukuk mücadelesinde kendisine destek vermek yerine sürekli sosyal medya üzerinden ambulansın, itfaiyenin giremeyeceğini, evlerinize girip çıkamadığınız, buna benzer paylaşımlar yapıp duruyorsunuz. Tıpkı Bülent Kerimoğlu’nun yaptığı gibi konuşmakta her şey güllük gülistanlık, icraatta diken tarlası. Sevgili Kartaltepeliler, haklarınızı sosyal medya üzerinden değil, yapacağınız eylemlerle, ya da sizin için hukuk savaşı verenlerle birlikte arayın. Unutmayınız ki  MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı'nın aldığı karar sonrası,  Kartaltepe Mahallesinin büyük kısmına kurulan Cumartesi pazarı kararı da bir nevi iptal edilmiş oldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları