11 Kasım 2023 - Cumartesi

Bakırköylüler Mehter Takımı Hazır mı?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Bülent Kerimoğlu ile ilgili kızgınlıklarını, kırgınlıklarını sürekli gündeme getiren sevgili Bakırköylüler, ilk belediye başkanı seçildiğinde davul zurnalar eşliğinde karşıladığınız aday gösterilmeyeceğine kesin gözüyle bakılan Bülent Kerimoğlu’nu mehter marşıyla mı, İzmir marşıyla mı uğurlayacaksınız?  

 

Sevgili Bakırköylüler sanırım Özgür Özel’in genel başkan seçilmesine sizden daha fazla sevinen bir ilçe olmamıştır. Malumunuz CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kırmızı çizgim dediği belediye başkanınız artık kırmızı çizgi olmaktan çıkıp, evrim geçirerek mor renge dönüşüm yoluna girmiştir. Kurultay sonucuna göre çok küçük bir ihtimalde olsa 3. Kez aday gösterilme ihtimali de ortadan kalkmıştır. Değişim hareketinin baş aktörlerinden biri olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzünden sokaklara çıkamadığını söyleyen Kerimoğlu, aday gösterilmemesi durumunda 31 Mart günü seçimlerde oy kullanmaya gidecek mi?

Aday adayı patlaması yaşanır

Bülent Kerimoğlu’nun aday olamayacağına kesin gözüyle bakılan Bakırköy bu dönem belediye başkanlığı ve meclis üyeliğin de aday adaylığı başvurusu rekoru kırar. Henüz start verilmemiş olsa da kulaktan kulağa dolaşan 7-8 aday adayı isimleri var.

Adayı kim belirleyecek?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurultay konuşmasında değişimden söz ederken adayların ön seçimle belirlenmesinden bahsetmişti. Bu sözünü yerine getirir mi bilemem. Velev ki ön seçime gidildi kupon ilçe dedikleri, kazanma garantisi olan ilçelerde de ön seçim yapılacak mı, yoksa geçmiş dönemlerde olduğu gibi tepeden atamayla Bakırköy yine o makus talihini mi yaşayacak? O makus talihi yaşamak istemeyen Bakırköylülere önerim CHP İlçe Başkanlığı, örgütü ve akil insanların bir araya gelerek kendilerini yerel anlamda yönetecek adayın belirlenmesin de rol almalarıdır. Parti gözetmeksizin beraberce her kesimden oy alabilecek Bakırköylü bir adayı CHP Genel Merkezine kabul ettiremezseniz yine o makus talihinizi yaşamak sizin için kaçınılmaz olacaktır. Velhasıl son söz Bakırköy’ün Bakırköylülerin olmalıdır.   

     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları