24 Nisan 2021 - Cumartesi

Yetkisinden Bihaber Meclis Üyesi

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Görev yetkilerinden bihaber Bakırköy Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Haluk Halilağaoğlu Yeşilköy Mahallesi sokaklarında dolaşarak çalışma halinde olan bazı inşaatlarda görevlilere çalışmayı durdurun şeklinde emirler yağdırıyormuş. Geçmiş dönem meclis üyelerinde Nurhan Çetinkaya konuyu sosyal medya hesabından paylaşarak gündeme getirmişti. Çetinkaya, inşaat sahiplerinden birinin kendisini arayarak yaşadıklarını anlattıklarını söylüyor.

Hangi Yetkiyle İnşaatları Durduruyorsunuz?  

Meclis üyelerinin böyle bir yetkisi yok böyle bir olumsuzluk varsa ilgililerine haber verir gereğinin yapılmasını istersin. 23 Nisan günü inşaatlarda çalışılamaz diye bir kural mı var ki? (Ben Meclis Üyesiyim inşaatı durdurun) diyebiliyorsun. Velev ki inşaatta yasadışı bir uygulama var arasın belediyedeki görevli zabıtaları, mıntıka mühendisini ya da yetkili başkan yardımcısını gereğini onlar yapar.

Eşiyle İlgili Soruya Cevap Veremedi

Geçtiğimiz ay meclis toplantısında Ak Parti Meclis Üyesi Halit Cebeci, eşinizin Bakırköy Belediyesine “Bilgi işlem uzmanı danışmanı” sıfatıyla işe alınmasıyla ilgili bir soru sorup cevap verilmesini istediğinde söz alıp konuşmuştunuz. Herkes sizin soruya cevap vereceğinizi beklerken siz genel siyasetten bahsedip Cebeci'nin, 15 Temmuz darbesi ve damadın harcamalarından bahsetmediğinden dem vurarak bunu söylemek istedim demiştiniz. Hakkınızdaki eleştirilere cevap vermeyip inşaat çalıştırmalarını durdurmak istemekte neyin nesi şov peşinde misiniz, yoksa yetkilerinizi mi bilmiyorsunuz?

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları