11 Ocak 2022 - Salı

Kemal Çebi’nin Basın İşlerini Kim Organize Ediyor?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Belediye başkanlarının medya ilişkilerini genellikle basın danışmanları ayarlar özel kalem müdürü de programını düzenler. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin medya ilişkilerini özel kalem müdürü İlyas Dikici mi yoksa basın danışmanı Yasemin Bektaş Sarıkaya mı kim organize edip planlıyor bilemem. Ancak bu işi kim yapıyorsa yanlış yapmış. 10 Ocak Pazartesi günü biz medya mensupları için önem arz eden (10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü) vardı. Gerek telefonla arayan, sosyal medya üzerinden kutlayan birçok siyasi partililer, ilçe başkanları ve belediye yetkilileri vardı. Bazı belediye Başkanları ve siyasi parti ilçe başkanları da günümüze anlam katmak için kahvaltı ve yemek davetleri vererek bir araya gelmemize vesile oldu. Aynı nezaketi şahsım adına değil ancak Küçükçekmece’de bulunan medya mensupları için Küçükçekmece Belediyesi ve siyasi partilerinden de beklerdim. Ne yazık ki Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Küçükçekmece’de görev yapan, ofisi olan gazeteleri ziyaret etmekten imtina ederek ofisi başka ilçe sınırları içinde olan bir gazeteyi ziyaret edip 10 Ocak günlerini kutlamış. Keşke Küçükçekmece’de bulunan arkadaşları da ziyaret etmesen de hiç olmazsa telefonla arayıp kutlasaydın. Açıkçası bu durum ne Çebi’ye ne de bu işi organize edenlere yakışmamış.

 

Bir de not düşelim ; 11 Ocak günü akşamı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde Kıvırcık Ali anma gecesi yapılıyor salon neredeyse boş. İlçe Başkanı yok Belediye Başkanı yok duyuru için üyelere giden bir mesaj yok. Kim bu organizasyonun sorumlusu?

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları