30 Ocak 2022 - Pazar

Bülent Kerimoğlu Sen Kimsin?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Sevgili Bakırköylüler, yılların gazetecisi Serdar Tay’ın eşinin yanında beysbol sopalarıyla hastanelik olana kadar dövülmesini, hastaneden rapor alıp taburcu olduktan sonra yaptığı basın açıklamasında olayın baş şüphelisi Bülent Kerimoğlu’dur sözünü çoğunuz hatırlarsınız. Darp olmasa da son günlerde Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun gazeteci bir arkadaşımızı üstü kapalı şekilde tehdit ettiğine şahit olduk.             

Emrivaki Çay Daveti

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu Yurt Haber Ajansı Haber Koordinatörü Mahmut Erdinç’e emir verir gibi “Yukarı gel seninle çay içeceğiz” derken güç gösterisi yapmak isteyen biri misin? Mahmut Erdinç, şahsınızın emrivaki çay içme davetini kaba bir üslup ve vakti olmadı için geri çevirince “Sen benimle niye uğraşıyorsun” sözüyle aba altından sopa göstermeye çalışan biri misin? Şahsınızla ilgili sürekli haber yapılmasından rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz. Belgelerle yapılan haberlerden rahatsızlık duyuyorsanız adliyenin yolunu bizden dana iyi biliyorsunuzdur. Yasal olan neyse onu yaparsınız. Yoksa belgeli de olsa yapılan haber, yorum ve eleştiriye karşı öfke kontrolüne hakim olamayan biri misiniz? Durum buysa vay halimize. Mahmut Erdinç’in “Bu saatten sonra başıma ne gelirse tek sorumlusu Bülent Kerimoğlu’dur” dediği gibi, korkup tırstığımdan falan değil failin çabuk bulunması adına aynı cümleyi bende tekrarlıyorum. Sorumlusu Bülent Kerimoğlu’dur.   

Geçmişte Yaşananlar

Kabadayı edasıyla Bakırköyspor Vakfı yıkımı esnasında Bakırköylü vatandaşlardan Vakıf Müdürü Alper İnanç ve Yunus Cici’yi nüfuzunu kullanarak hoyratça darp edip 5+5 ay ceza aldığında Bakırköy Belediye Başkanı mısın, Bakırköy Belediyesi fedaisi mi?

Makam odanda yanında çalışan Anıl Koç’u tekme tokat burnu kırılana kadar dövüp, ben yapmadım korumalarım yaptı derken, bu hunharca davranışa seyirci kalıp çalışanını korumaktan aciz biri misin? Yoksa Anıl Koç’un annesinin dediği gibi yalancı şahitlerle, asılsız belgelerle suçu korumalarına yükleyerek gerektiğinde bu gibi durumlarda nüfuzumu kullanırım diyebilen biri misin? Sahi siz kimsiniz?  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları