27 Aralık 2020 - Pazar

Fuzuli işgallere karşı olan Bülent Kerimoğlu’nu göreve davet ediyorum.

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, neredeyse her konuşmasında altını çizerek kamu mallarını işgalden kurtardık vurgusunu yapıyor. Bunu da Ebuziya Caddesinde bulunan büfeleri ve Bakırköyspor Vakfı’nı yıktığını söyleyerek, Fişekhane Caddesi üzerinde özel bir firma tarafından ecrimisil ödeyerek kullanım halindeyken şimdiki adı Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi örnekleriyle gündeme getiriyor. Mademki fuzuli işgallere karşısınız o halde buyurun size halen fuzuli şagil olarak kullanılanları isim isim sıralayayım sizde gerekeni yapın.

İŞGALDEN KURTARILMAYI BEKLEYEN YERLER

Ataköy 7.8.9.10 mahallesi muhtarlığı yanında bulunan prefabrik bina AYKÜDER tarafından fuzuli şagil kullanılıyor. Aynı mahallede Zabıta Müdürlüğü yanında bulunan Ataköy Ata Spor Kulübü Derneği ve Kültür Koleji Mezunları Derneği Ataköy’de fuzuli şagil ile kullanılıyor. 5. Kısımda Atilla İlhan Parkında bulunan Türk Anneler Derneği de ecrimisil ödemek kaydıyla fuzuli şagil olarak belirtilen alanları işgal ediyor. 3.4.11 kısım muhtarlık binasının yanında bir ara Doğa Derneği tabelası asılan yerin ne amaçla ve hangi şartlarda kullanıldığı dahi bilinmiyor. Madem ki halkçısın, kamucusun, fuzuli işgallere karşısın buyurun size açık adresler gereğini yapın biz de alkışlayalım.

FUZUL, ŞAGİL NEDİR?

Kusurlu olup olmadığı aranmaksızın, bir malın zilyetliğini, yetkili İdarenin izni, sahibinin rızası veya muvafakati dışında eline geçiren, elinde tutan veya her ne şekilde olursa olsun bu malı kullanan veya tasarrufunda bulunduran gerçek veya tüzel kişilere İşgalci (Fuzuli şagil) deniyor. Sayın Bülent Kerimoğlu, gereğini yapmakta kararlıysanız, yukarıda verdiğim adreslerin fuzuli şagil olduğunun da size kanıtlamaya hazırım. Siz belediyenin menkullerinden bi haber, Yeşilköy Mahallesi Alişan Yedibaşlar Parkı içinde bulunan iki adet tuvalet’in Yeşilköy Yeşilyurt Güzelleştirme Derneği’ne Ataköy 7.8.9.10 mahallesi 62 ada 106 ve 113 parsellerin Bakırköy Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneğine tahsis edildiğinden başka Bakırköy belediyesinin menkul ve gayrimenkullerinin kimlere hangi şartlarda verildiğini bilmiyorum dersen de şaşırmam.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları