27 Aralık 2020 - Pazar

Bülent Kerimoğlu Neyin Peşinde ?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 4 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Ülkeyi etkisi altına alan covid19 illeti yüzünden bir süre Bakırköy gündeminden uzak kaldık. 01 Haziran sonrası kısmen de olsa hayat normale dönmeye başlayacakken yazmak istediklerimizi yazalım dedim.

Toplantı Yeri Yeşilköy

Geçtiğimiz aylarda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde Yeşilyurt Polat Renaissence otelde bir toplantı yapılmış. İstanbul il başkanlığı ve büyük kurultay değerlendirmesi adı verilen toplantıda 29 ilçe başkanının yanı sıra CHP yönetiminde olan 14 belediye başkanından Ali Kılıç (Maltepe), Battal İlgezdi (Ataşehir), Erdem Gül (Adalar), Turan Hançerli (Avcılar), Ali Rıza Akpolat (Beşiktaş), Kemal Deniz Bozkurt (Esenyurt) belediye başkanları katılım sağlamışlar. Toplantıya Kadıköy, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Sarıyer, Beykoz, Şişli ve Üsküdar,  Kartal, Büyükçekmece ve Sultanbeyli ilçe başkanlarının da katılmadığı biliniyor.

Kurultay Öncesi Boy Gösterisi

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun tam da 28-29 Mart tarihlerinde yapılması planlanan kurultay öncesinde İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na haber vermeden böyle bir toplantıyı düzenlemiş olması geçtiğimiz yıllarda yapılan örgüt toplantısında ki ülkeyi yönetecek kapasitede olduğunu dem vurduğu konuşmayı akıllara getiriyor. https://www.youtube.com/watch?v=kYEwe-svvag&t=321s linki tıklayarak o görüntüleri izleyebilirsiniz.

Canan Kaftancıoğlu Dışlanmış

Kerimoğlu, ev sahipliğini yaptığı toplantıda yaptığı konuşmasında fütursuzca toplantıyı öğrenen İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kendisini aradığını ve  “Büyük kurultay öncesi il başkanının bilgisi olmadan böyle bir toplantının yapılmasını doğru bulmuyorum” dediğini söylemekten de imtina etmiyor. Kerimoğlu, Kaftancıoğlu’nun telefonda kendisine söylediklerine cevaben  “Biz büyük bir aileyiz. Bu tür toplantılar bizim daha çok kenetlenmemize sebep oluyor, partimizi nasıl büyütürüz, bunu sağlamaya çalışıyoruz” diye cevaplıyor.

İlçe ve Belediye Başkanından Kerimoğlu’na Tepki

Toplantıya katılmayan Beykoz ilçe başkanı Aydın Düzgün “Kerimoğlu böyle bir davet yapamaz. Yapsa da gitmem. Ben il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun talimatlarının dışına çıkmam” şeklinde açıklama yapıyorsa, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, mazeret bildirmediğim gibi toplantıdan haberim bile yoktur. İzin almak, mazeret bildirmek gibi bu tür işlerin içinde olmam diyorsa Kerimoğlu’nun kendini Kaf Dağında görüp İl Başkanını dikkate almadığının gösteriyor. Çok görmemek lazım kendisini ülkeyi yönetecek kapasitede gören, Kılıçdaroğlu’nun kırmızıçizgim dediği Kerimoğlu tabi ki İl Başkanını dikkate almaz.  

CHP Genel Başkanlığı Bu Kadar Ucuz mu?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun kırmızı çizgim dediği, İl Başkanını dikkate almayan Bülent Kerimoğlu, pavyon fedaisi gibi vatandaşa saldırıp nüfuzunu kullanmaktan ceza alacaksın, kumar masalarında yakalanacaksın, Bakırköy Belediyesi rüşvet kaseti sosyal medyada dolaşacak, altı yıldır Bakırköy’e tek çivi çakmayacaksın, belediye çalışanları paralarını alamadıkları için feryadı figan edecek, hemen her toplantılarında millete ahkam kesip maval okuyacaksın, üstüne üstlük çıkıp ülkeyi yönetecek kapasitede adamım diyeceksin.  Hayırdır CHP Genel Başkanlığı üç otuz paraya satılığa mı çıktı, yoksa elinizde genel başkanınızı koltuğundan edecek kaset mi var? Malum mevcut genel başkanınız da kaset kumpası sonrası gelmişti.    

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları