06 Şubat 2021 - Cumartesi

Küçükçekmeceliler Çebi’yi Başarısız Bulmuş

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, sosyal medya üzerinden yapılan ankete katılanlar tarafından başarısız bulunmuş. Küçükçekmeceliler’in yoğun olarak kullandıkları sosyal medya grubunun yaptığı Kemal Çebi’nin 20 aylık görev süresinin başarılı olup olmadığı sorusunun sonuçlarında Çebi 68 oy oranıyla başarısız bulunmuş.

Kemal Çebi’nin başarısızlığının ana nedeni irdelendiğinde seçimler öncesi verdiği sözlerini yerine getirilmemiş olması, Küçükçekmece Belediyesi’nde yaşanan olumsuz olayların medyada yer alması ve Küçükçekmece Belediyesi’nin hala Ak Partili oldukları bilenen kadrolarla yönetilmesinden kaynaklandığı en çok eleştirilen konular. M. Sedat Özkan dışında Meclis üyelerinden başkan yardımcısının atanmamış olması da partililerin en fazla dert yandıkları konulardan biri.

CHP’li Seçmen Çebi’den Memnun Değil

On beş yıl Ak Parti tarafından yönetilen Küçükçekmece’de 50.97 oyla seçilmiş bir belediye başkanının yapılan ankette 68 oranında başarısız bulunması da kendisine oy verenlerin hizmetlerinden memnun olmadığının açık göstergesi gibi.

Son günlerde İstasyon Mahallesi’nde yer alan çocuk parkında kullanılan görsellerin PKK/PYD çağrışımını simgelemesiyle gündeme gelen olay sonrası Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Gevezoğlu, İstanbul Valiliği’nce görevden alınmıştı. Tüm ülke olarak yaşadığımız zor bir dönem olan pandemi sürecinde Küçükçekmece Belediyesinin tarihi geçmiş bozuk gıdaları ihtiyaç sahiplerine dağıtması, ihaleye çıkmadan pazarlık usulüyle aldığı 310 Bin liralık kahvenin sosyal medyada tepkiyle karşılanmış olması da vatandaşların oylamada dikkate aldıkları konuların ilk sıralarında yer alıyor. CHP örgüt emekçilerinin en çok şikayetçi oldukları noktalardan biri de Kemal Çebi’nin göreve başladıktan bu yana aradan geçen 22 aylık süre içerisinde hala belediye yönetiminde kendi kadrolarını oluşturamaması. Dillere pelesenk olmuş hemen her noktada göze çarpan “Kemal Çebi ile hep +1” sloganı var. Var olmasına var da artı 1’i gören yok.

Kemal Çebi İle Artı Bir Hayal mi?

Sahi Sayın Çebi, nedir bu +1, bununla ilgili bir örnek gösterseniz de öğrensek. Öğrenirsek en azından “Hayal ettiğin Küçükçekmece çok yakında” demiştiniz ya Küçükçekmeceliler olarak hayal ettiğimiz Küçükçekmece’ye ne kadar yakındayız onu biliriz.   

 

 

 

   

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları