01 Ağustos 2023 - Salı

Teşekkürler Kemal Çebi

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Bu tür yazı yazmayı hiç sevmem ancak klişe bir söz vardır “Yiğidi öldür ama hakkını yeme” derler. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi hakkında çok yazılar yazdım. Zaman zaman eleştirdim, eksikleri gündeme getirdim, ortak akıl çerçevesinde çözüm önerileri sunduğum da olmuştur. Bugün kendisinden Gençlik Merkezi’nin açılışıyla ilgili bir davet aldım. Her ne kadar bu tür açılışlara katılmasam da içgüdülerim katılmam gerektiğini tetikledi. İyi ki gitmişim. Küçükçekmece’de yaşayan bir yurttaş olarak inceleme fırsatı bulduğum yapılan eserden gurur duydum. Başkan Kemal Çebi’nin elini sıkarak teşekkür ettim. Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin kurs gördüğü, ayrıca eğitim sınıfları ve 106 kişiye aynı anda hizmet verebilen bir kütüphanenin de bulunduğu merkezde son derece modern bir şekilde dizayn edilmiş spor merkezi yer alıyor. Gençlerin yorgunluklarını atabilecekleri kafeteryada ücretsiz servis imkanı da sağlanmış. Gençlere yönelik böylesine anlamlı bir eseri görüp teşekkür etmemek olmazdı. Yaptığı çalışma komşu belediyelere örnek olmalı. 

Gördüğüm kadarıyla Kemal Çebi dört yıllık sürede sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa dokunmanın hassas noktalarını çok iyi kavramış. Özgüveni oldukça yerinde, eleştiriye açık olduğu gibi kendisinde gördüğü eksikleri Küçükçekmecelilerle paylaşmaktan da imtina etmiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları