07 Mayıs 2023 - Pazar

Kerimoğlu’nu Protesto Etmek İstedi Gözaltına Alındı

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Son günlerde Bülent Kerimoğlu’nu protesto etmesiyle gündem olan Bakırköy Belediyesi eski çalışanlarından Murat Fidan 06 Mayıs günü İstanbul Maltepe’de yapılacak olan Millet İttifakı mitingi öncesi gözaltına alınarak bir süre karakolda misafir edildi. Ne var bunda? Birçok insan gözaltına alınıyor diyenler olacaktır. Ancak bu gözaltı sıradan bir gözaltı değil. Murat Fidan’ın iddiasına göre Bülent Kerimoğlu’nun şikayeti üzerine gözaltına alınmış. Murat Fidan 30 yıl çalıştığı Bakırköy Belediyesi’nden emekli olduğunda tazminatını alamamış. 600 Bin civarı tazminat tutarı olan Fidan kazanılmış hakkı olan tazminatını alamadığı için de farklı zamanlarda Bülent Kerimoğlu’na seslenmek için protestolar yaparak hakkını arıyor. En son Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı’nda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören alanına gelen Murat Fidan, “Kerimoğlu kumar oynayana kadar benim tazminatım olan paramı versin” diyerek sesini duyurmuştu.

Karakola Davet Edilmiş

Yüksek diyafram rahatsızlığı olan Murat Fidan Bülent Kerimoğlu’nu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da şikayet etiğini, bununla da sınırlı kalmayarak Kerimoğlu’nun FOX TV de katılacağı yayın esnasında kendisini protesto etmek için tv kanalının olduğu yerdeydi. İddialara bakılırsa Bülent Kerimoğlu, Murat Fidan’ın kendisini Maltepe mitinginde de protesto edeceği düşüncesiyle polise şikayette bulunmuş. Klasik beklenen son Murat Fidan emniyet yetkililerince telefonla aranarak karakola davet edilmiş ve üç saat karakol da misafir edilmiş. Murat Fidan’ın durumunda olup tazminatlarını alamayan onlarca çalışan olduğu da biliniyor. Emekliliğe ayrılanların tazminatlarını ödeyemeyen Bülent Kerimoğlu, tek kişinin yaptığı protestoda panikliyorsa tazminatını alamayan onlarca kişinin yapacağı protestoda sanırım kaçacak yer bulamayacak. Öyle ya hepsini şikayet edip karakola aldıramaz ya…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları