25 Haziran 2021 - Cuma

Küçükçekmece Belediyesi Kendini Övmek İçin Gazete Çıkarmış

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Küçükçekmece Belediyesi (GAZETE LAGÜN) ismini verdiği yayın organının üçüncü sayısını Küçükçekmecelilerin beğenisine sunmuş. Üstelik belediye haber bülteni olarak değil (Edebiyat, sanat, kültür gazetesi) olarak tanımanmış. Gazetenin künyesine bakıldığında bir kişi (M.M) dışında tamamı belediye çalışanlarından oluşuyor. Böyle bir gazeteden tarafsız, objektif haberler beklemek mümkün mü? Adı üstünde Küçükçekmece Belediyesi Gazetesi. Belediyenin Piar’ını yapmak amaçlı çıkarılan bir yayın organı. İyi işlere imza atıyorsanız kendinizi övmenin bir anlamı yok bırakın sizi halk takdir etsin.

İmaj Peşinde misiniz?

Edebiyat, sanat, kültür gazetesi olarak tanımladığınız gazetede yer alan (Sivrisineklere geçit yok, Sivil savunma ekipleri dalgıç oldu, Sosyal tesisler komşularını bekliyor, Modern parklarla Küçükçekmece’nin çehresi değişiyor, Değişimin öncüsü kadın muhtarlar,  Müsilaj nedir? Başlıklı haberlerin hangisi Edebiyat dalında, hangisi sanatla iç içe, hangi haber kültür hizmeti veriyor açıkçası bende merak ettim. Küçükçekmece’yi ilgilendiren her konuya gazetemizde yer veriyoruz düşüncesindeyseniz, (Kanarya Mahallesinde ki çocuk parkına koyulan görsellerin hata olduğunu da yazmalıydınız. Tarihi geçmiş ürünleri halka dağıttığınızdan dolayı özür metnine de yer vermeliydiniz.) Görünen o ki Küçükçekmecelilerin gözünde şirin, çalışkan, işini yapan bir belediye başkanı imajı çizmenin peşindesiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları