27 Aralık 2020 - Pazar

Kemal Kılıçdaroğlu, Kerimoğlu’na Üstü Kapalı Mesajlar mı Yolladı?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye genelinde ki tüm CHP’li belediye başkanlarının bir araya geldiği çalıştay da bir anlamda belediyeler manifestosu okumuş. Bu noktadan hareket ederek işin Bakırköy boyutuna bir göz atalım dedim.

 

Kılıçdaroğlu tüm vatandaşları kucaklayın demiş. İyi de Sayın Kılıçdaroğlu, belediyeyi yönetmeyi bırakıp ilçe siyasetine dalan, delege seçimlerinde ayyuka çıkan, örgütü sarı-beyaz diyerek ortadan ikiye ayıran Bülent Kerimoğlu, mensubu olduğu parti üyelerinin tamamını kucaklamamışken, tüm Bakırköylüyü nasıl kucaklayacak?

Kerimoğlu Hesap Vermez Hesap Sorar

Kemal Kılıçdaroğlu, harcadığınız her kuruşun hesabını millete veriniz. Bütçe kullanımlarınızla ilgili olarak belli aralıklarla belde sakinlerini ve kamuoyunu bilgilendiriniz” demiş. Sayın Kılıçdaroğlu, Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sıklıkla kullandığı popüler sözü (Bakınız burası çok önemli) açıklaması burada cuk oturmuş. Hatırlarsanız komünist başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, her mali yılsonunda belediyenin gelir gider tablolarını belediye binasına asarak halkın görmesini sağlardı. Aynı şeyi 850 milyon borcu olduğu söylenen Bülent Kerimoğlu’ndan beklemek sükutu hayal olmaz mı? Hani kırmızı çizgim diyerek tüm itirazlara rağmen yeniden aday gösterdiğiniz Bülent Kerimoğlu, her geçen yıl borçlarını katlayarak artırdığı, beş yıllık görevi süresince Bakırköy halkına bırakın hesap vermeyi, bilgilendirmek adına dahi tek kelime söylememiştir. Bir açıklama yapacaksa, yerel halkı takmadığını bizzat belli ederek ulusal da advertorial haberlerle takılmıştır.

Kılıçdaroğlu Bakırköy Belediyesini Görmemiş mi?

Kemal Kılıçdaroğlu, belediye çalışanlarının özlük haklarını eksiksiz koruyunuz, kimsenin işiyle ve aşıyla uğraşmayınız.” şeklinde güzel bir öneride bulunmuş. Bunun yanında (Partinin Genel Başkanı olarak söylüyorum ‘falan milletvekili aradı onun akrabasıymış’ hiç dinlemeyeceksiniz. ‘Genel Başkanın akrabası’ hiç dinlemeyeceksiniz kapının önüne koyacaksınız.) demiş. 

Kılıçdaroğlu, demiş demesine de Bakırköy Belediyesi’nde neler yaşandığından haberi var mı ki bunu söylemiş. Emekli olduğu halde yıllardır sosyal haklarını alamamış işçi-memurlar var. Eşinizin Bakırköy belediyesinde çalışan yakınları var. Eski, yeni milletvekillerinin yakınları var. Buna karşılık, hiçbir gerekçe göstermeden işten atılan onlarca tiyatrocu var. Emekliliğe zorlanan bir anlamda resen emekli edilen onlarca çalışan var. Vizon Tele filmin de ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın popüler repliği (Zeki Müren’de bizi görecek mi) sözünden esinlenerek, Sayın Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediyesi ve Bakırköylüler seni görüyor, duyuyor da, sen aslını bildiğin Bakırköy Belediyesini ne zaman göreceksin?

NOT ; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, hatırlatayım dedim, malum Kasım 2016 yılında hani dokuz ay ila iki yıl arasında bitirme sözü verilen Bakırköy’de temellerini attığınız projelerin hala bitmediğini de biliyorsunuzdur umarım.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları