26 Kasım 2021 - Cuma

Çebi’nin Korumaları Hakkında Söylenenler Doğru mu?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Bir belediye başkanı düşünün makamında korumalarına mahiyetinde çalışanı tekme tokat dövdürerek burnunu kırıp hastanelik etsin. Yok yok Kemal Çebi değil, bunu yapan yıllar önce Çebi’nin (Turizm ve eğlence merkezi) Belarus’tan yol arkadaşı, mevkidaşı kankası olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu. Maazallah Kemal Çebi’nin böyle bir olaya sebebiyet verdiğine ihtimal bile vermek istemem. Hele böyle bir olayın korumalar tarafından bir kadınla yaşanması, vatandaşların yaşanan olaya şahit olup video-fotoğraf çekmesini düşünmek bile ürkütücü demek isterdim. Ancak mailime gelen bir ihbar böyle bir olayın yaşandığını doğruluyor. Anlatılanlara bakılacak olursa Başkan Kemal Çebi, Soğuksu Sosyal Tesisleri’nde otururken kadının biri gelip yaygarayı basınca bir anda ortalık karışmış. Korumalar devreye girip kadını yaka paça dışarı çıkarmaya çalışırken rapor alacak kadar da tartaklamışlar. Yaşanan arbede sonrası kadının rapor aldığı da söyleniyor. Olayı biraz irdeleyeyim dedim bam başka bir durumla karşılaştım. Sebep kıskançlık !! Bu gidişle yakında "Dağlar kızı Reyhan" şarkısını dinleriz.

Aklıma Gelenler

Sayın Çebi, nereden geldiyse aklıma şu Etmahal, kim bilir nelere şahit olmuştur. Dile gelse de bir konuşsa. Havuzlu Bahçeyi bilenler bilir. Zaman zaman Kemal Çebi’nin de uğradığı mekanlardan biri. Çay Bahçesinde (Başkanım diye hitap eden) pazarcı esnafının ve birçok esnafın şahit olduğu el ele gezmeler hatta fotoğraf çekmeleri, nereden geldiyse aklıma.

Aklıma Takılanlar

SÇT İnşaat Ticaret Limitet Şirketi ismini görünce bende bir çağrışım yaptı. Acaba Kemal Çebi’nin oğlu Serkan Çebi, dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesiyle bir bağlantısı var mı? Yoksa ben mi bencil ve kuşkulu yaklaşıyorum.

Hayat Çetkin ismi sizde ne çağrıştırıyor bilmem ama bende, bahçesinin yıkılmasıyla gündem olan, o süreçte Kemal Çebi ile yaşadıkları ve sonrası!

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları