24 Mart 2024 - Pazar

Kemal Çebi Taşı Gediğine Oturtmuş

İstanbul Demokrat Sinoplular Platformu’nun düzenlediği iftar programına katılan Kemal Çebi, yaptığı konuşmasında taşı gediğine oturtmuş.

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

İstanbul Demokrat Sinoplular Platformu’nun düzenlediği iftar programına katılan Kemal Çebi, yaptığı konuşmasında taşı gediğine oturtmuş. Öyle çakma falan değil 58 yıllık çekmeceliyim diyen Kemal Çebi oturduğu evinin açık adresini de vermiş. 22 yıldır aynı binada aynı dairede oturduğunu söyleyen Çebi, bodrum katta oturmuyorum, ancak Beşiktaş ilçesinin sırtlarında boğaz manzaralı bir villada da oturmuyorum ortalama bir Küçükçemeceliyim sözleriyle de isim vermeden Küçükçekmece Cumhur ittifakı belediye başkan adayı olan Aziz Yeniay’a gönderme yapmış. İlk günlerde on yıldır Küçükçekmece’ye uğramadığını söyleyen sonrasında uğramadığım sözüm yanlış anlaşıldı diye düzeltme yapan Aziz Yeniay’ın Beşiktaş ilçesinde oturduğu hatta belediye başkanı adayı olduğu ilçede seçmen olmadığı da söyleniyor.  

Seçim startının verildiği günden bu yana çalışmalarını rakiplerine karşı kırıcı bir söz söylemeden, bel altı vuruşlar yapmadan sürdüren naif kişiliği ve sakin yapısıyla tanınan Kemal Çebi’nin bu sözleri sarf etmesinin ana nedeni, sanırım belediye yönetimi ve üstü kapalı şekilde kendisine karşı yapılan asılsız açıklamalardan kaynaklanıyor olmalı. Seçime bir hafta kala bakalım yaptıkları açıklamalarla kimler topu kaleye, ya da taca atacak hep beraber göreceğiz..    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları