27 Aralık 2020 - Pazar

Bülent Kerimoğlu’na kapak yapmışlar

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Bakırköy’de doğmuş Bakırköy’de büyümüş, Bakırköy’de yaşamış, tüm Türkiye tanımış, sanatın zirvesine çıkmış, hayata veda ettiğinde de Bakırköy’den kopmamış mezarı da Bakırköy’de, Tarık Akan öz be öz Bakırköylü. Bakırköy Belediyesi olarak bir etkinlikle Tarık Akan’ı ölüm yıl dönümünde Bakırköy’de anmak çok mu zor? Kıvırcık Ali’ye Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde anma gecesi yapıyorsunuz,  Bakırköy’ün öz evladına sahip çıkmak çok mu zor?

Bu Ayıp Bakırköylülere Yeter

Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı günler öncesinden duyurduğu “Tarık Akan anma etkinliğinde”  16 Eylül 2019 Saat 19.30’da Şişli Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evin ’de düzenlenen anma programında Turgay Fişek ve Özcan Arca konuşma yapacak. Nebil Özgentürk’ün hazırladığı Bir Cumhuriyet Sevdalısı Tarık Akan’ın Yolu belgeseli gösterilecek. Belgeselci Tarık gösterimi olacak. Anma kapsamında Tarık Akan Sinema Afişleri sergisi 16-23 Eylül 2019 tarihlerinde sergilenecek. Sanatçı Altan Erkekli tarafından kitap okuması yapılacak. Bilgisini verirken, Bakırköy Belediyesinin Tarık Akan’ı anma etkinliği düzenlememesi ayıbı da başta Bakırköy Belediyesi ve yetkilileri olmak üzere sanatçıları çatısı altında toplayan BASAD ve Bakırköylülerim ayıbıdır. 

 

NOT : Yazımı yayımladığım saate kadar Bakırköy’den hiçbir kurum ya da kuruluştan anma etkinliği duyurusu almadık.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları