09 Ocak 2021 - Cumartesi

Bülent Kerimoğlu’ndan Masallar

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Geçtiğimiz günlerde Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu Bakırköy’de bulunan siyasi parti ilçe başkanlarını makamına davet ederek gündemi değerlendirmiş. MİŞ’de MİŞ…

Neler demiş Kerimoğlu, ballandıra ballandıra yedi senedir arpa boyu yol alamadığı kentsel dönüşümde neler yaptıklarını anlatmış. Mış da mış.

Yıllardır yılan hikayesine dönen belediye hizmet binasını anlatmış. Öyle olacak böyle olacak demiş. Demiş de demiş.

Kerimoğlu’nun 2014 yılında ilk başkan adayı olduğunda prestij projelerimden dediği ayamama deresi ve ayamama vadisiyle ilgili yapacaklarını anlatmış. Velhasıl meclis kürsüsünde her zaman yaptığı gibi almış sazı eline maval okumuş durmuş.

HDP Saadet ve İYİ Parti Neden Yok?

CHP, DP, Vatan Partisi, DEVA, Gelecek Partisi, BBP’nin başkan ve başkan yardımcısı düzeyinde katıldığı toplantıda MHP, HDP, Saadet ve İYİ Parti yer almamış. Ak Partiyi temsilen de Meclis Üyesi Servet Toraman katılmış. MHP İlçe Başkanı Turgut İnan, aynı gün bölge milletvekilleri Arzu Erdem’in ilçeyi ziyaret etmesinden kaynaklanan yoğun programı nedeniyle toplantıya katılamayacağını beyan etmiş. Burada kafaları kurcalayan nokta, HDP, Saadet ve İYİ Parti neden orada yoktu?  HDP’nin davet edilmesinin yanlış anlaşılmalara neden olacağını düşünerek davet etmediğini anlayabilir insanlar da Saadet ve İYİ Parti her ikisi de Millet İttifakının ortaklarından olmasına rağmen neden yoklar. Aldığım duyumlara göre Bülent Kerimoğlu, İYİ Partiye davetlerinin ulaşmadığını söylemiş. Gel de böyle bir açıklamaya inan. Bence Kerimoğlu İYİ Parti’yi toplantıda görmek istemediği için davet etmemiştir. Öyle ya birkaç ay öncesinde Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediyesine geldiğinde o dönemin İYİ Parti İlçe Başkanı Cem Lale ile Kerimoğlu arasında nahoş bir olay yaşanmış ve Cem Lale de yaşananlar karşısında tepkisini koymuştu.

Geçmişte neler olmuştu okumak isteyenlere yazımın linkini bırakayım.   

http://www.yontemgazetesi.com/yazar-cem-lale-bulent-kerimoglu-na-tavrInI-koydu-45.html   

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları