03 Ağustos 2024 - Cumartesi

Cuma Parlak’da itibar yerlerde

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Cuma Parlak ve beraberinde ki heyet randevularına zamanında gitmelerine rağmen 45 dakika bekletilmişler

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 4 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

 

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Av. Cuma Parlak’ın karizması yerle bir olmuş. Geçtiğimiz günlerde göreve geldikten üç ay sonra Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretine giden Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Cuma Parlak ve beraberinde ki heyet randevularına zamanında gitmelerine rağmen 45 dakika bekletilmişler. Sayın Cuma Parlak, hatırlatmakta yarar var siz ilçe başkanı olarak Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Bakırköy’de temsil eden en yetkili kişisiniz. Bırakın 45 dakikayı 5 dakika bile bekletilmemeniz gerekir. İyi niyetinizden 5-10 dakikalık bir gecikmeye eyvallah diyebilirsiniz ancak 45 dakika orada bekletilmeyi kişisel olarak kabul ediyor olabilirsiniz lakin temsil ettiğiniz kişi ve kurumu bu kadar aciz duruma düşüremezsiniz. Bu durum hem sizin hem de temsil ettiğin kurumun itibarını ayaklar altına almakla eş değerdir.

Ovalıoğlu adına sevinen Ak Partililer de var

İlçe başkanı Cuma Parlak, Ak Parti Genel Merkezi ve İstanbul İl Başkanlığı tarafından birkaç kez dikkatinizin çekilmesine rağmen parti disiplini dışı davranışlardan imtina etmediğiniz aşikar. 45 dakikalık bekleme sonrası girdiğiniz toplantıda taraftarlarınız sizden Bakırköy’ün sorunlarını, özellikle belediye başkanı Ovalıoğlu’nun kentsek dönüşünle ilgili yaptığı açıklamaların doğru olmadığını yüzene söylemenizi beklerdi. Hatta kentsel dönüşüm İBB meclisinden geçtikten sonra Ovalıoğlu’nun yaptığı açıklamaları kendilerine mal etmelerini yalanlaman, medya mensuplarını davet ederek konuya açıklık getirmeni beklerdi. Ne yazık ki ilçe başkanlığına geldiğinizden bu yana basına özel bir açıklama yapmadığınız için böyle bir açıklama beklemek de hayal olurdu. Hatırlarsanız geçmiş dönemde CHP’li İBB meclis üyelerinin dahi hayır dediği planlar Ak Parti oylarıyla İBB’den geçmişti. Planların kabulü için Bakırköy belediyesi Ak Parti ve MHP meclis üyeleri kentsel dönüşüm planları için tam destek vermişlerdi. Bunları konuşmak yerine siz ne yaptınız? Lay lay lommm… belediye başkanlığı seçimlerinde sizi Ali Talip Özdemir’in yanında pek görmemiştik. Nedenini şimdi daha iyi anladım. SKM başkanınız ziyarette Ayşegül Ovalıoğlu’na “Biz zaten seçimleri kazanamayacağımızı biliyorduk. Ben bir Malatyalı olarak sizin seçilmenize sevindim” diyorsa, birileri meclis üyelerine başkanlık binasında misafirlerimizi ağırlamamız için bize bir oda veriniz talebinde bulunuyorsa, ziyarette yer alan belediye başkan yardımcısı Uğur Dündar bunun mümkün olmadığını size ancak nikah günü almakta yardımcı olabileceğini söylüyorsa ben size söyleyecek söz bulamıyorum.

Partililerin kızgınlıkları ayyuka çıkmış

Cuma başkan ziyaret sonrası yaşananları duyan Ak Parti taraftarı yıllarını partiye hizmet vererek geçirmiş beklentileri olmayan parti hizmetkarlarının kalbini çok sızlatmışsınız haberiniz olsun. İlk ziyaret etmeniz gereken Ak Partili belediyeler olması gerekirken CHP’li bir belediyeyi ziyaret etmeniz parti emektarlarını oldukça incitmiş. Görünen o ki sizin Eylül ayı gibi başlaması düşünülen Ak Parti İlçe kongreleri pek umurunuzda değil. Ya da yeniden aday olmak gibi bir düşünceniz yok. Merakımdan soruyorum; yaptığınız hata ya da yanlış olaylar karşısında sizi uyaran yüzünüze söyleyebilen hiç kimse yok mu yanınızda? Var da siz mi dikkate almıyorsunuz bilemedim. Öyle ya görevinize devam etmek düşünceniz olsaydı lay lay lommm olmazdı.   

#
Yorumlar (1)
Zerrin T
04.08.2024 00:13
Cuma Parlak pek parlak görünmüyor gidişatı.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları