25 Temmuz 2023 - Salı

Suçlu Ekrem İmamoğlu

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 4 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Son günlerin en popüler ismi konumuna gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de sokağa çıkamamasının sorumlusunun isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu ifade etti. CHP’li belediyelerin yaptığı toplantıda Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan konuşmalarıyla dikkatleri üstüne çeken Bülent Kerimoğlu, bombayı patlatarak önseçim olması halinde İBB’ye aday olduğunu ilan etti. Sormazlar mı sayın Kerimoğlu dokuz yıldır tek çivi çakmadığın Bakırköy’de istenmeyen başkan olarak İBB’ye hangi hakla adaylığını açıklıyorsun? Beceriksizliğin aşikar da yaptığın açıklamalarla mensubu olduğun partine zarar verdiğinin farkında mısın?

Şovlara Devam

Yıllardır yazıyorum söylüyorum Bülent Kerimoğlu iyi bir hatip olduğu kadar çok iyi de bir şovmendir diye. En son şovunu da geçtiğimiz akşam katıldığı bir televizyon programında izledik. Neymiş onu yapmış, bunu yapmış, şunu yapmış. Açık açık söylüyorum sen Bakırköy’e hiçbir şey yapmadın. Yapmadığın gibi geçmiş dönem belediye başkanlarının kazanımlarını da elden çıkardın. Örnekleyecek olursak; Yeşilköy yaşlılar bakım ve huzur evini Kızılay’a verdin, Kartaltepe Mahallesinde bulunan huzur evini kapatarak yaş almış insanları kışın ortasında İstanbul dışına yolladın. Yıllardır ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtan aşevi’ni kapattın. Diş bakım ünitesini kapattın. Belediye sağlık merkezini ve Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’ni işlevsiz hale getirdin. Gelişmişlik endeksinde 973 ilçe arasından 6. Olmayı başarı olarak gösteriyorsun ancak bunun belediye hizmetleriyle değil de eğitim seviyesi, gelir düzeyi,  v.s gibi kriterlerle değerlendirildiğini söyleyemiyorsun. Belediyeyi borçsuz hale getirdim diyorsun Ak Parti Meclis Üyesi Halit Cebecinin mecliste “Geçmiş yönetimden 150 milyon dolar borç kaldığını bizzat Başkan söylemişti. Son beş yılda yapılan bütçeyi tek tek yazdım. Bakırköy Belediyesi en az 300 milyon TL zarar etmiş. Siz bu borcu nasıl kapattınız?” sorusuna cevap veremiyorsun. Üstüne basa basa borcu sıfırladım diyorsun. Hadi oradan kimi kandırıyorsun demezler mi?

Suçlu İmamoğlu

Katıldığı televizyon programında kendisine sorulan (Ekrem İmamoğlu sizin Bakırköy’de sokağa çıkamadığınızı söyledi) sorusuna da akıllara ziyan bir açıklama yapan Bülent Kerimoğlu şovuna hız kesmeden devam etti. Evet sokakta bir tepki var ancak tepkiler yıllardır bitmeyen İstanbul Caddesi çalışmalarından, İncirli Caddesi çalışmalarından, Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı projesinden, kentsel dönüşümle ilgili bir gelişme kaydedemediğinizden insanların tepki gösterdiğini o nedenle de sokağa çıkamadığınızı söylüyorsunuz. Bu yaptığın açıklama İBB’nin başarısız olduğunu tesciller gibi bir açıklama ve CHP’ye zarar verdiğini de biliyorsunuzdur. Yedi yıldır bitiremediğin Bakırköy Belediyesi Hizmet Binasının sorumlusunu da Ekrem İmamoğlu olarak gösterdin ya ne diyeyim helal olsun sana iyi şov yaptın. Hatırlatayım genel Başkanın Kemal Kılıçdaroğlu’na temelini attırıp bir yıl içinde bitireceğini söylediğin belediye binasına başladığında Ekrem İmamoğlu görevde değildi. Yalanın kuyruklusu böyle mi söylenir bilemedim. Velhasıl neresinden bakarsan bak basiretsiz belediye başkanı tüm hızıyla şovuna devam etti vesselam..

NOT : Gazeteci Fatih Altaylı'nın açıklamasına göre CHP'li belediye başkanları arasında en zayı halka Bülent Kerimoğlu'ymuş.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları