08 Ağustos 2022 - Pazartesi

Küçükçekmece Belediyesi CHP ve İYİ Partili Meclis Üyeleri sanat yoksunu musunuz ?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Geçtiğimiz günlerde Cennet Kültür Merkezi’nde Modern Türk karikatürünün önemli isimlerinden Cemal Nadir Güler’in doğumunun 120. yılında sanat adına içerik olarak önemli bir organizasyona imza atıldığını gördüm. Üzülerek ifade etmeliyim ki onca emek, uğraşı heba oldu. Serginin açılışına katılanların toplamına baktığımızda otuz kişi yok. Üstelik bu sayının yarıdan fazlasını belediye bürokratları ve çalışanları oluşturuyordu.     

Belediye Başkan Yardımcısı Faysal Güler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç dışında tek bir meclis üyesinin olmayışı da oldukça düşündürücü. CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan’a sormak lazım ilçe yönetiminiz neredeydi? Mecliste ihtisas komisyonları oluşturulurken bir birleriyle yarışıp komisyonlarda yer alma peşinde koşan, başkan yardımcısı olabilmek için uğraş veren meclis üyeleri neden böylesine önemli bir sanat organizasyonunun açılışında yer almazlar. Seçmenleriyle iç içe olması gereken CHP ve İYİ Parti meclis üyeleri seçmenlere mi küstünüz, yoksa sanat yoksunu musunuz? Meclis tatilde gibi bahane üretmeyesiniz İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cennet Mahallesinde yaptığı açılışa koşa koşa gittiğinizi de gördük.  

Belediye Başkan Yardımcısı Faysal Güler ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, bu organizasyonun bu denli sönük olmasının sorumlusu kim? Yeterince duyuru yapamadınız mı? Ya da sanat değeri yüksek olan bu etkinlik için yanlış bir mekan mı tercih ettiniz?

 

NOT :  Değerli okurlar uzun zamandır Küçükçekmece Belediyesi hakkında eleştirel yazılar yazmıyor olmam olayları ve yapılan işleri takip etmiyorum demek değildir. Yaşananları yakinen gözlemleyip notlarımı alıyorum zamanı geldiğinde de sizlerle paylaşırım.  

 

 

Bu fotoğraf toplam katılımcıların yer aldığı görseldir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları