08 Aralık 2023 - Cuma

Kendine dikkat et Doktor narsisizm başlıyor olabilir.

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, yaklaşık on yıldır yönettiğin Bakırköy Belediyesi seni oldukça yıpratmış olmalı ki gözlemlerime göre bir narsisizm çemberine girmiş gibisin. Neden mi? Şuraya “Narsist” ne demek açıklamasını bırakalım, sonrasında da seni analiz edelim.

Narsist; Kişilik bozukluğu, bir kişinin etrafındakilerin ihtiyaçlarını görmezden gelmesine neden olacak kadar aşırı derecede kendisiyle ilgilenmesi, kendine olan hayranlığı. Demektir.

 

Narsist belirtileri Bülent Kerimoğlu’nda var mı bakalım.

 

Özel bir takdir veya muamele görmediklerinde sabırsız veya öfkeli olurlar.

Bu belirtiyi çaycını döverek, Bakırköyspor Vakfı yıkımında iki vatandaşı darp ederek, grevdeki işçilere mermi göstererek fazlasıyla gösterdin..

Başarılar olmadan bile üstün olarak tanınmayı beklemek.

Bu belirtiyi yorumlamaya dahi gerek yok malum Bakırköy’ü nasıl yönettiğiniz ortada. Ne başarınız var ne de üstünlüğünüz.

Öfkeyle veya hor görerek tepki verirler ve kendilerini üstün göstermek için diğer insanları küçümsemeye çalışırlar.

Bu belirtiyi mecliste yaptığınız hemen her konuşmalarınızda görmemek mümkün değil. Kürsüde şov yaparak konuşur kimseye söz hakkı vermeden giderdiniz.

Ayrıcalıkları ve özel muameleyi hak ettiğini düşünmek

Bakırköylüler sizin kişilik ve yönetim tarzınızla ilgili hangi ayrıcalığınızı takdir edip, hak ettiğiniz muameleyi göstersin? Kumar masasında yakalandığınızı mı Bakırköy’ün geçmiş dönem kazanımlarını elden çıkarmanızı ya da Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’ni atıl hale getirmenizi mi? 

 

Başkalarını kıskanmak ve başkalarının onları kıskandığına inanmak

Bu belirtiye yorum yapmadan kendi yaptığın paylaşımınla açıklık getireyim. Erkem İmamoğlu’nu bu kadar mı kıskanıyorsun ki henüz aday değilken kendinizi aday gösterdiğiniz fotoğrafla insanları Sultangazi CHP İlçe Başkanlığı’na davet ediyorsunuz. Ayrıcalıkları, özellikleri ve sevilen bir başkan olsaydınız bu açıklamaların ilkini Esenyurt’da değil Bakırköy ilçe başkanlığında yapardınız. Sağlığına dikkat et Doktor Narsisizm ilaçla tedavisi neredeyse mümkün olmayan bir hastalıktır. Uzun süreli psikoterapi gerekebilir…

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları