10 Eylül 2023 - Pazar

Bülent Kerimoğlu Sütten Çıkmış Ak Kaşık mı?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Yerel seçimler yaklaştıkça siyasiler ve yerel yöneticiler hakkında akla ziyan iddialar ortaya atılmaya başladı. Yakın bir zamanda Silivri cezaevinden çıkan (Yazdığı bir yazı ya da yaptığı bir haberle alakalı cezaevine girmediğini açıklayalım da yanlış anlaşılma olmasın. ) Bakırköy Belediyesine yakınlığı ile bilinen gazetenin ortaklarından biri her zaman ki tarzında (Az sonra, çok yakında açıklamalarıyla ünlüdür. İlginçtir ne az sonrası gelir ne de çok yakında açıklaması)“    . BAŞKANIN ADINI KULLANIP MENFAAT SAĞLAYAN BAŞKAN YARDIMCISI KİM? başlıklı bir haber paylaşmış. Neymiş efendim Bülent Kerimoğlu’nun ismi kullanılarak esnaflardan ve inşaatlardan kot farkı ve ruhsat için milyonlarca lira talep etmekteymiş. Mış’la miş’le biten açıklama dedikodunun hatta karalamanın dik alasıdır. Varsa elinizde belgesi az sonra, yakında demeyeceksin. Aslanlar gibi belgeleri ortaya koyup ismini de ifşa edeceksin. Nasıl ki bizler Bülent Kerimoğlu’nun geçmiş dönem belediye başkan yardımcısının rüşvet aldığı görüntü kasetini yayınlamışsak ulusal basında da gündeme gelen Erkan Kılıç’ın milyon dolarlarla İngiltere’ye gittiğini yazmışsak Anıl Koç’un bavullarla para geldi görüntülerini paylaşmışsak sizde belgeleri yayınlayın. Şahsımı tetikçilikle suçlayıp mahkemede ceza aldığını da hatırlatayım dedim. Öyle ya yaftalamak, iftira atmak suç unsurudur. 

 

Bir gün gerçekler gün yüzüne çıkar

Haber içinde paylaşılan Bülent Kerimoğlu ismi bilerek ve tekrar aday olmaması için belediye için yapılan hukuksuz her işi başkan istiyor yoksa benim böyle bir talebim yok. Demişsiniz ya. Belediye başkanının haberi olmadan belediye de kuş uçmaz. Belediye de yapıldığı varsayılan hukuksuzluklara bir kılıf, bir kurban, ya da suçlu aranıyorsa boşa kürek çekmeyin. Hiçbir şey gizli kalmaz tüm gerçekler bir gün gün yüzüne çıkar ve hesabı da ilgililerce sorulur. Görünen o ki seçimler yaklaştıkça suçlamalar, iddialar, yaftalamalar dozunu aşacak. Bir gün Bülent Kerimoğlu çıkıp beni kandırdılar, hiç suçum yok derse şaşırmam. Tıpkı meclis konuşmasında borcu olmayan belediyeyiz dediği gibi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları