27 Aralık 2020 - Pazar

CEM LALE BÜLENT KERİMOĞLU’NA TAVRINI KOYDU

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bakırköy Belediyesini ziyaret etmişti. Bakırköy halkı dışında İmamoğlu’nun ziyaretine CHP ilçe başkanı Asım Köksal Muş, İYİ Parti ilçe başkanı Cem Lale, CHP’li meclis üyeleri, Ak Parti Meclis Üyelerinden Halit Cebeci ve Servet Toraman ve MHP Meclis üyesi Ahmet Altun’da katılmıştı. İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanı Cem Lale İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özel kalem müdürlüğü tarafından telefonla aranarak özellikle davet edilen isimlerden biri. Ne de olsa 24 Haziran İBB seçiminin kazanılmasın da katkı payları küçümsenmeyecek kadar fazla. Her ne kadar İYİ Parti resmi anlamda CHP’nin kazandığı belediyelerde resmi olarak ortak olmasa da bazı imtiyazlara sahipler. Durum böyle olunca da CHP tarafından bir çok davet ve etkinliklerde yönetim bazında İYİ Partililerde davet ediliyor.

BAŞKANLIK KATINDA NELER YAŞANDI

Gelelim meselenin aslına. Başkanlık katında yaşananlar akıllara zarar bir durum. Olaya bizzat şahit olan dostumun anlattıklarına bakılırsa Cem Lale haklı bir şekilde Bülent Kerimoğlu’na tavrını koymuş. İYİ Parti İlçe Başkanı Cem Lale, madem özel toplantıya alınmayacaktık neden buraya davet edildik, ya da özel davete ilçe başkanları katılmayacaksa CHP ilçe Başkanı Asım Köksal Muş neden içeride protokol müdürlüğü tarafından davet edilip sizin tarafınızdan alınmıyorsak bunu kınıyorum şeklin de Bülent Kerimoğlu’na tavrını koymuş. Yaşananlar Ekrem İmamoğlu’na iletilmiş olmalı ki Cem Lale’nin yanına gelerek haklısınız sayın başkan böyle bir şey yaşanmamalıydı şeklinde bir açıklamayla olayı yumuşatmak istemiş. İmamoğlu, sayın başkan bu toplantıya ilçe başkanları girmeyecekti o nedenle alınmamış olabilirsiniz dediğinde, Cem Lale, madem ilçe başkanları içeri alınmayacaktı CHP İlçe Başkanının ne işi var orada şeklinde sorunca İmamoğlu, Bülent Kerimoğlu’na dönerek ya ilçe başkanları hiç girmeyecekti ya da Cem Lale de içeride olacaktı, sizde hata var demiş. Ne diyelim bu güne kadar Bülent Kerimoğlu’nun doğru yaptığı hangi olaya şahit olduk ki.     

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları