31 Temmuz 2022 - Pazar

Havlayan Köpek Isırmaz

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Atalarımız ne güzel söylemiş "Havlayan köpek ısırmaz" diye.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen’e yapılan mermili tehdit sonrası CHP’ye yakınlığı ile bilinen gazeteler internet haber siteleri çarşaf çarşaf haberler yapmış. Aslına bakılırsa yapılması gerekeni yapmışlar. Burada sorun yok ancak CHP’li bir belediye başkanının işçilere vatandaşlara yaptığı mermili ve sözlü tehditleri görmezden gelmek de olmaz. Arkalarına aldıkları siyasi ya da ekonomik gücü kullanarak sağa sola tehdit savurarak kendilerini bir halt sananlar yanlarında korumaları olmadan sokağa çıkamayacak kadar da korkaktırlar.

 

Kerimoğlu Tehditler Savururken Neredeydiniz?

2021 yılı Kasım ayında Bülent Kerimoğlu, alkollü bir şekilde Bakırköy Belediyesi’nin önünde bulunan grev çadırına gelerek grevde ki işçilere önce ‘Mayıs ayı yaklaşıyor, işe giriş çıkışlar başlayacak bakalım ne yapacaksınız’ şeklinde sözlü tehditte bulunuyor. Sonrasında da  ‘Ben sokaklardan geldim her gün bununla geziyorum’ diyerek cebinden çıkardığı mermiyle işçileri tehdit ediyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Gökçe Gökçen yaşanan bu olay karşısında da aynı hassasiyeti gösterdiniz mi?

2017 yılında yaşanan Bakırköyspor Vakfı tesislerinin yıkımı esnasında Bülent Kerimoğlu, vatandaşın üstüne yürüyerek “Gel buraya gününü göstereyim” şeklinde tehdit ettiğinde Bülent Kerimoğlu’na bir uyarıda bulundunuz mu?

Bülent Kerimoğlu, Bakırköy 12. Asliye Ceza Mahkemesinden nüfusunu kötüye kullanarak Yunus Çiçi ve Alper İnanç’ı kasten yaralama suçundan 5+5 toplamda on ay ceza aldığında başkan bu hareket hiçbir CHP’li belediye başkanına yakışmaz dediniz mi? Bunları yapmadınızsa kendi partinizin mensubu olan bir belediye başkanının mermili ve sözlü tehditlerini görmezden, duymazdan gelip, işin ucu size dokununca feryat, figan etmenin de bir anlamı olmaz…    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları